Camilla tabte 18 kilo: Læs hele hendes vægttabshistorie her
SPONSORERET indhold

Camilla tabte 18 kilo: Læs hele hendes vægttabshistorie her

Kan du huske Camilla Natascha Nivaro Holms vægttabschallenge, som vi skrev om sidste år? Nu har hun nået sit mål, tabt sig 18 kilo og blev gift i sin drøm af en brudekjole.

Af:: Jeanette Vestergaard Foto: Klaus Rudbæk
03. jan. 2019 | Sundhed | Fit living

Hvornår nåede du dit mål?

“Det gjorde jeg på selve bryllupsdagen. Jeg vågnede alene om morgenen, satte Beyoncé på, tænkte “i dag skal jeg giftes”, og så hoppede jeg på vægten. Den viste 62 kilo. Målet var nået. Havde jeg ikke nået det, havde det dog ikke påvirket mit humør. Jeg ville stadig have tabt mig så meget, at jeg ville føle mig smuk i kjolen.”

Hvordan var det at nå målet?

“Jeg var stolt af mig selv. Da jeg gik op ad kirkegulvet, følte jeg, at jeg gav folk en wow-effekt. Det var en fed fornemmelse. Der var gæster, jeg ikke havde set i flere måneder, og det var sjovt at se, hvor overraskede de blev over min nye figur.”

Hvad gjorde du for at komme af med de sidste stædige kilo?

“Jeg var ret disciplineret og skruede yderligere op for træningen og trænede cirka tre gange om ugen enten reformerpilates eller roning hos The Wolfpack Gym, samtidig med at jeg løb. Det gav det sidste. Jeg fulgte også HSB-kostprincipperne.

Tiden op til brylluppet gav mig heller ikke den store sult. Jeg havde travlt med at planlægge de sidste detaljer til festen på Charlottenlund Slot, og samtidig vidste jeg, at jeg blev nødt til at stå helt skarpt og flawless, hvis jeg skulle passe kjolen. Min kjole fra Jesper Høvring er i silke, og alt kan ses igennem den.”

Var der mål, du ikke nåede?

“Jeg har næsten nået alle mine mål. Jeg kan passe min forlovelsesring og normale jeans, min numse er ikke helt tilbage til før fødslerne, men min mand kan lide den, så alt er godt. Jeg har fået væsken ud af kroppen, og jeg holder min vægt. Jeg kan løbe 10 kilometer, hvis jeg virkelig skal, og så er jeg blevet benhård på pilatesreformeren.”

Har du fulgt HSB-principperne efter brylluppet?

“Lige efter brylluppet skejede jeg ud. Købte bland-selv-slik, nød en fed pastaret, drak chai latte, spiste tebirkes og stegt flæsk med persillesovs. I mit hoved havde jeg en liste med lækkerier, jeg skulle have tjekket af efter syv måneder uden.

Nu er den vinget af, og jeg har ingen undskyldning for at fedte rundt med det stads længere. Jeg spiser overvejende sundt, og når jeg spiser slik, har jeg en anden tilgang til det. Før ville jeg have spist hele skålen, nu tager jeg et par stykker. Min tankegang og mentalitet til et sundt liv er mere balanceret, og snackmonsteret meget mindre.”

Er det svært at holde din nye vægt?

“Jeg har taget et kilo på siden brylluppet, hvilket er ret naturligt, fordi jeg har givet lidt los i en periode. Jeg har givet mig selv en margen på 62-65 kilo, som jeg vægtmæssigt kan svinge inden for, og det tror jeg godt, at jeg kan holde.”

Læs også: Træn din robusthed

Har forløbet haft sideeffekter?

“Jeg køber klart mere tøj, fordi alting sidder bedre, end det plejer. Mit humør er bedre, og jeg føler mig godt tilpas. Jeg kan også let løfte rundt på min søn, selv om han vejer 13 kilo. Før havde jeg ondt i ryggen, men det er væk nu. Og så får jeg komplimenter. Det er måske overfladisk, men stadig en fed fornemmelse, når det sker. Min mand har også tabt sig, fordi vi har spist sundere. Vi var begge ret trimmede på bryllupsdagen.”

Hvad er målet fremadrettet?

“Mit mål er at træne tre til fire gange om ugen, og indtil videre er jeg inde i en god periode. Nu hvor jeg har nået mit vægtmål, har jeg sat mit nye mål og træner blandt andet for at få mere tonede arme og ben. I forhold til kosten giver jeg mig selv lov til at spise det, jeg har lyst til én gang om ugen.”

Et godt råd til andre?

“Det kan virke som et uoverskueligt projekt at tabe sig, men det kan altid lade sig gøre, hvis du bare sætter dig for det – også selv om du som jeg har to små børn. Det kræver en steady plan, vilje og opbakning. Min mand Martin har bakket mig op hele vejen.

Han var overbærende de gange, jeg var hangry, han holdt det usunde slik ude af hjemmet, mens vægttabsforløbet stod på, og han har forstået mig. Nu synes han, at det er vildt, at han har fået en wifey med sixpack.”