Anders Stegger kan kigge på bryster i timevis, hvis de serveres lige for næsen af ham.
SPONSORERET indhold

Anders Stegger: "Jeg bliver lidt intimideret af store bryster"

Vi har spurgt 4 mænd, hvordan de har det med kvinders bryster. I dag med radiovært Anders Stegger.

Af: Amalie Nebelong Foto: Alamy
25. aug. 2015 | Livsstil | Eurowoman

Fra at have været nærmest ikke-eksisterende i modebilledet er kurver, former og store bryster tilbage i stor stil, ikke mindst takket være forbilleder som Kim Kardashian.

På Eurowoman.dk har vi i den senere tid sat fokus på kvinder, som har fået lavet silikonebryster og været glade for det - eller har fået dem taget ud igen allerede efter fjorten dage - samt på at det at vælge at få brystimplantater sagtens kan kombineres med at være feminist.

LÆS OGSÅ: Det stresser mig at være 29 år og single

Bryster - og størrelsen på dem - er noget, der optager både mænd og kvinder, men hvorfor er bryster så fascinerende? Og hvordan forholder mænd sig til dem? Sidste uge fandt vi ud af, at Knud Romer til hver en tid foretrækker en god numse, fremfor et par store bryster, og i denne uge vil vi blive klogere på, hvorfor radiovært Anders Stegger bare elsker bryster og egentlig er komplet ligeglad med, om de er den ægte vare eller ej.

Eurowoman: Hvad er det med mænd og bryster?

Anders Stegger: Mænd elsker bryster. De er flotte. De er dejlige at kigge på, de er dejlige at røre ved, og de er dejlige at have hovedet tæt ved. Ja ja, det er da super underligt, at vi synes det, for det er jo bare en luns fedt med noget hud og et par babytæer på, men for fanden hvor er de lækre. Jeg har ingen dybere forklaring end: Wauw.

EW: Hvorfor tror du, at noget, der er 100 % fedt og hvis største funktion er at skulle amme børn, kan være noget så seksuelt for mænd?

AS: Med det spørgsmål siger du, at jeg i bund og grund tænder på min mor. Og det kan godt være, der er et eller andet ur-agtigt, men jeg har aldrig været mindre opstemt, end da jeg fik den tanke. Hvorfor tænder de fleste kvinder på at have en pik i munden, hvis største funktion er at tisse affaldsstoffer ud af kroppen? Der er ingen grund til at spekulere for meget over sex. Så bliver det kedeligt.

LÆS OGSÅ: Signe Lindkvist: "Nyd og dyrk, at du ikke er som alle andre" 

EW: Hvad er dit eget forhold til bryster?

AS: Jeg elsker bryster. Elsker elsker elsker. Man kan være røvmand og patmand, og jeg er nok mest en patmand, men jeg kan også godt lide ben. Bryster og ben. Og det som benene sidder fast i. Røven. Okay, jeg kan lide det hele. Jeg kan kigge på bryster i timevis, hvis de ligger der lige foran mig. I er heldige, at I har dem, så kan I bare kigge alt det, I vil.

EW: Kan du huske første gang du blev sådan rigtig optaget af bryster?

AS: Da jeg loggede på internettet for første gang med et 56k modem på mine forældres gamle IBM og gik på sex.dk. Jeg fik efterfølgende en regning på 86,5 kr., fordi jeg gerne ville kigge på bryster. Jeg har sikkert været optaget af det før det, men der opdagede min far det ikke, og så husker man det ikke lige så tydeligt.

EW: Er du til store eller små bryster?

AS: Jeg er mest til små bryster og dem i mellemstørrelsen. Jeg bliver lidt intimideret af store bryster og ved ikke, hvad jeg skal gøre med dem. Og så synes jeg, at små bryster har noget sødt og elegant over sig. Det kan jeg godt lide.

EW: Hvad er din holdning til, at kvinder får lavet silikonebryster?

AS: Jeg har engang prøvet at ligge og kigge på en piges bryster og sige: "Hold fast, hvor er de flotte. Det er næsten for godt til at være sandt." Så rynkede hun på brynene, og så VAR de sgu for gode til at være sande. Jeg er egentlig komplet ligeglad. Hvis der er nogen, der har lyst til at få det lavet, så fyr den af. Jeg kan godt synes, at det ser grotesk ud, hvis de er unaturligt store, men jeg kan ikke rigtig hidse mig op over det.

EW: Hvad mener du om, at kvinders bryster er så seksualiserede og f.eks. vises på busreklamer?

AS: Jeg er ikke bange for seksualisering af noget som helst. For min skyld kunne de vise hvad som helst på busser. Internettet slår alligevel altid busser i pikanthed. Jeg synes ikke, det er reklamers opgave at opdrage børn. Der må være nogle gode forældre og nogle seje lærere, der lige tager en god snak om, hvordan verden hænger sammen. Jeg synes, Cult er faldet lidt af på den på det sidste. Det er ærgerligt, for der mangler sgu nogen til at trække vores samfund væk fra nypuritanismens slatne greb.

EW: Mange kvinder er ikke glade for at ligge topløse i dag. Hvad tror du, det skyldes? Og er det noget, du ærgrer dig over?

AS: Jeg går ud fra, at I føler jer nøgne, hvis I ikke er dækket til. Og det er vel også fair nok, for vi mænd glor, men når jeg smider trøjen, kan jeg da også mærke nogle øjne på min overkrop, selvom I er bedre til at skjule det. Og ja, jeg ærgrer mig da super meget over det. De er skide flotte alle sammen, og vi kan altså godt se dem, selvom de er inde i en bikini. De er bare meget flottere, når de ikke er i neon. Free the nipple.

LÆS OGSÅ: "Jeg kan ikke prale af en numse som the Kardashians. Er jeg så ikke en rigtig kvinde eller hvad?"

LÆS OGSÅ: Hvor meget sex er nok for at få et lykkeligt parforhold?

LÆS OGSÅ: Her er de 11 lækreste mænd med kaffe på Instagram