SPONSORERET indhold

Dar Salim har et håb for kærligheden: "Man kan undre sig over, man ikke har gjort det før”

Skuespiller Dar Salim leder ikke efter flere testforhold. Han er åben for kærligheden, men har endnu ikke fundet kvinden i sit liv. For der er lige en ting eller to, han skal øve sig i først, fortæller han til ALT for damerne.

Af: Marie-Louise Truelsen og Amalie Louise Bernitt Foto: Franne Voigt
29. mar. 2023 | Livsstil | ALT for damerne

Dar Salim har hele sit liv stræbt efter at opnå noget – både professionelt og materielt – og han er lykkedes. I hvert fald langt hen ad vejen.

Men der er én ting, han stadig arbejder på: At finde tosomheden – og at lære at række ud efter de kvinder, han er interesseret i.

Lige nu kategoriserer Dar Salim sig selv som ”ugift”, fortæller han i et stort interview med ALT for damerne, men han vil ikke komme det nærmere, hvem han er ”ugift” med.

Faktisk ved den 45-årige skuespiller ikke helt, hvordan han overhovedet skal tale om kærligheden. Men han forsøger alligevel.

”Jeg tror, at jeg har haft en tendens til at være sammen med dem, der selv har rakt ud, eller som ihærdigt er blevet stående. Og det er der ikke noget galt i overhovedet. Men det har de senere år slået mig, at jeg nok altid har været for genert og for bange for afslag til selv at række ud. Og det sjove er, at i virkeligheden er den hurdle, som man tror er kæmpestor, ikke særlig svær at komme over. Når man har gjort det første gang, kan man kigge sig tilbage og undre sig lidt over, at man ikke har gjort det før. For hvad er det værste, der kan ske, hvis jeg tager initiativet? Det er, at hun ikke gider mig. Men så må jeg jo komme videre. Så jeg øver mig – i en lidt sen alder – i selv at tage initiativet, når der er en, jeg er interesseret i,” siger han til ALT for damerne.

Øver sig

De seneste fem-seks år har Dar Salim også gjort sig andre erfaringer på kærlighedskontoen. Han har lært at åbne op i stedet for at holde igen. At sige ”jeg elsker dig”, når det er sådan, han føler. At tage initiativet – og at give slip, selvom det kan være svært.

”Jeg har ikke behov for flere testforhold, så hvis det ikke føles rigtigt, siger jeg pænt farvel, og hvis det føles godt, jamen, så nyder jeg det. Det er der, jeg tror, jeg er lige nu, og det er sgu meget dejligt. Det er et dejligt sted at være,” siger han og fortæller, at der dog stadig er lidt retning, som skal på plads:

”Jeg dater lidt, og jeg finder ud af, hvad jeg skal. Og nærmere kommer jeg det nok ikke lige nu. Der er ikke noget navn på hende, jeg er ugift med. Jeg tror, at næste gang, jeg taler højt om kærlighed, så er det først, når jeg vil fortælle, at nu har jeg fundet en, jeg gerne vil giftes med.”

Artiklen fortsætter under videoen...

Tosomheden er med andre ord ikke noget, Dar Salim skyr. Men der er også en anden ting, som fylder hans tilværelse med værdi: Hans søn, 12-årige Zidane.

Og hvor vidunderligt ville det ikke være, hvis han kunne få flere som ham?

”Børn er det bedste i livet. Altså, jeg har jo verdens fineste dreng, og hvis det er min skæbne, at jeg ikke skal have flere egne børn, så er jeg bare så lykkelig for ham, jeg har. Men tænk, hvis jeg kunne have flere som ham i mit liv.”

Læs hele interviewet med Dar Salim her, hvor han også fortæller om at leve med et følelsesmæssigt hul i brystet og om at arbejde med superstjernen Jake Gyllenhaal.

Anbefalet til dig