Efterårsferie 2022 aktiviteter
SPONSORERET indhold

Romantik, gys og sjov: 26 ting, du kan lave i din efterårsferie

Hvad end du skal være sammen med børnene, hygge med veninderne eller på date med kæresten, har vi fundet de ting, du skal bruge efterårsferien på.

Af: Susanne Baden Jensen Foto: Getty Images
12. okt. 2022 | Livsstil | ALT.dk

Hvis du er en af de heldige, der har ferie i uge 42, er der masser af sjove og hyggelige ting, du kan bruge din efterårsferie på - og det er uanset, om du vil bruge fridagene med fokus på børn eller aktiviter for voksne.

Vi har fundet nogle bud på, hvad du kan lave i din efterårsferie i og omkring landets fire største byer.

Efterårsferie 2022 - aktiviteter:

Klik på den by, som du vil læse om

  1. København
  2. Odense 
  3. Aarhus
  4. Aalborg

Under hver by finder du muligheder for aktiviteter:

  • Sammen med børn
  • Aktiviteter for primært voksne

-----

København - efterårsferie

Sammen med børnene

1) Tag på SMK - Kunst med børn

Efterårsferie SMK – Statens Museum for Kunst.jpgI Børnenes Værksted møder du SMK’s "huskunstnere", som hjælper med dagens aktiviteter. (Foto: PR/SMK)

Find din barnlige sjæl frem og lad kreativiteten blomstre med børn (fra alderen af 3 år og op) på Statens Museum for Kunst. Her hylder de nemlig kunst i børnehøjde hele efterårsferien. Se stedets farverige udstilling med værker af den franske mestermaler Henri Matisse - og bagefter kan de små poder selv slå sig løs med deres kreative kræfter på Børnenes Værksted.

De kan klippe store papirklip af farverige figurer, male sjove motiver med vilde farver og forme sjove kroppe i ler, præcis som netop Matisse elskede at gøre! Børnenes Værksted er inkluderet i entrébilletten, og er dit barn under 8 år, skal det ledsages af en voksen.

Hvor: SMK - Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København K
Hvornår: Fra mandag 15. okotober til søndag 23. oktober - hver dag fra kl. 10-16
Pris: Voksen 120 kroner. Børn under 18 år er gratis. Voksen + et barn 100 kroner.

Læs mere om efterårsferie på SMK her.

2. Monsterjagt i Ruinerne under Christiansborg

Var det noget med en monsterjagt? Så gå på opdagelse under Christiansborg Slot og udforsk ruinerne af Biskop Absalons borg fra 1167 og Københavns Slot, der blev revet ned i 1731. 

I efterårsferien er ruinerne nemlig fyldt med "lysende" monstre, som alle er skabt af multikunstneren Shane Brox. Og monstrene har et budskab med sig: De stygge skabninger har hvert tilknyttet en følelse, der lang tid før middelalderen, har drevet os mennesker. Hvad sker der ved mobning, angst, forelskelse, når man er ked af det eller glad? Den samtale kan du få med de mindste. Udstillingen er egnet for børn fra 5 år. De mindste børn har brug for en voksens hjælp til at læse og forstå udstillingen.

Hvor: Ruinerne under Christiansborg Slot, Prins Jørgens Gård 1, 1218 København
Hvornår: Tirsdag-søndag 10.00-17.00
Pris: Børn (0-17 år) er gratis. Voksne 75 kroner.

Læs mere om aktiviteterne under Christiansborg her.

3. Efterårsferie på Glyptoteket

Fordyb dig med barnet i Glyptotekets kreative lerværksted, som finder sted hver dag i efterårsferien. Det er oplagt at gå rundt med de mindste og først se på museets fantasifulde bygning, som i år fylder 125 år. For rundt om på vægge, gulve og lofter er der detaljer med mønstre, monstre, blomster, dyr, frugter og englevinger, som I kan prøve at "genskabe" i lerværkstedet, hvor der er fokus på tryk i ler.

Der kan være 40 personer i værkstedet ad gangen, og i værkstedet vil værter, der enten er uddannede kunstnere eller museumsformidlere, hjælpe jer godt i gang. De færdige lertryk udstilles på en kæmpe udstillingsvæg, der udgør et imponerende fælles kunstværk.

Hvor: Ny Carlsberg Glyptotek, Dantes Plads 7, 1556 København V
Hvornår: Fra tirsdag til søndag i uge 42 fra kl. 11-15
Pris: Entré er 125 kroner for voksne (gratis hver tirsdag). Det er altid gratis for børn og unge under 18 år, og det koster ikke noget at deltage i værkstedet.
Læs mere her.

4. Se teater for børn - Lille frø på Anemonen 

Denne skønne børne- og familieforestilling er for de 4- til 8-årige børn. Forestillingen er bygget op om forfatter Jakob Martin Strids sjove børnebøger om Lille Frø, som Teater Fantast - med skuespillerne Ditte Ylva Olsen og Stine Q. Pagh i spidsen - vækker til live. De spiller to kustoder, som møder en masse af sjove, slemme og kunsteriske (hånddukker) frøer. Efter forestillingen får publikum lov til at se Lille Frøs værker helt tæt på.

Hvor: Teater Anemonen, Suhmsgade 4, 1125 København K
Hvornår: Fredag den 15. oktober til søndag 23. oktober (se tider og program her)
Pris: Voksen 135 kroner, børn og unge 25 år betaler 65 kroner.
Læs  mere om forestillingen her.

Efterårsferie i København - for voksne

5. Halloween i Tivoli

Tivoli-Halloween i Tivoli-28923 Anders Bøgild.jpg(Foto: Tivoli/Anders Bøgild)

Findes der noget bedre end et godt gys til at bringe dig og din kæreste eller venner tættere sammen? Når Tivoli slår dørene op til efterårssæsonen, får du sammen med din favorit-voksne rig mulighed for at at prøve de særlige halloween-forlystelser, som forlystelsesparken sætter op i anledning af højtiden.

Og bare rolig, hvis forlystelserne bliver en tand for uhyggelige, kan I også bare gå forbi Tivolis Food Hall, som har fokus på efterårets lækre råvarer. Ellers kan I bare tage en romantisk tur i ballongyngerne – der er næsten garanti for et godt hallowhiiiin i Tivoli, uanset hvad I vælger!

Hvor: Københavns Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København V
Hvornår: 13. oktober til 6. november 2022
Pris: Fra 145 kroner for voksne og 65 kroner for børn mellem 3 og 7 år
Læs mere om Halloween i Tivoli her

6. Tag på "sankejagt"

svampejagt - getty.jpg(Foto: Getty Images)

Efterår er lig med svampe, vilde urter, bær og frugt. Lige nu kan du fx finde tragtkantareller, havtorn og peberrod ude i naturen lige her i Danmark. Efterårsferien er derfor oplagt til en tur i skoven - både for at nyde efterårets smukke farver og for at hygge sig med at gå på jagt i de danske skovbunde efter lækkerier til aftensmaden. Populært kaldes det for at "sanke" - og det er helt lovligt, hvis du følger disse regler. Du kan tage på sanke-tur i hele landet, både i skove, på stranden eller i parker, men sørg naturligvis for at have styr på, hvad der ikke er giftigt at spise. En hjælp til det kan være den gratis app 'Vild Mad', som kok og ejer af restaurant Noma, René Redzepi, har fået idéen til.

'Vild Mad har allerede over 150.000 brugere - og i app'en finder du guides til de nærmeste vilde og spiselige råvarer, til hvordan råvarerne ser ud, til hvordan de sankes i respekt for naturen, og endda til hvordan du bruger dem hjemme i køkkenet. Der er nemlig også opskrifter fra nogle af verdens bedste kokke, der også er vilde med at sanke.

Du kan også se vores store liste over gode spisesvampe her.

7. En tur på Louisiana

Der er flere spændende udstillinger på Louisiana, som eksempelvis det visuelle "powerbrag" af en udstilling af den unge kunstner Alex Da Corte. Her får du brug for alle dine sanser i mødet med farver i et krydsfelt af design og billedkultur. Udstillingen byder på både tidlige og helt nye værker. Oplevelsen rummer specialdesignede gulve, kulørte vægge, neonlys og karakteristiske dufte, og den er beskrevet som at træde ind i en både mystisk og sanselig parallel virkelighed.

Hvor: Louisiana Museum of Modern Art, Gl. Strandvej, 3050, Humlebæk
Hvornår: Fra 14. juli 2022 til 8. januar 2023
Pris: Voksne 145 kroner, studerende 125 kroner og børn/unge under 18 gratis entré.

Læs mere her.

8. DinnerDays - spis fra 245 kroner

Restaurant-festivalen DinnerDays inviterer på flere retters sammensat menu, hvor hver restaurant kommer med hver deres bud. For priser mellem 440 og 245 kroner kan I spise jer mætte på en af de mange populære restauranter, der er en del af festivalen. Det er en god idé at bestille tid hurtigst muligt.

Hvor: Hele landet, men særligt i København
Hvornår: 14. – 23. oktober 2023
Pris: 440 eller 245 kroner + gebyr
Læs mere om DinnerDays.

Odense - efterårsferie

Sammen med børnene

9. Halloween i Odense Zoo

efterårsferie i Odense ZOO_Ard Jongsma.jpg(Foto: Ard Jongsma/Odense Zoo)

I Odense Zoo er efterårsferien også lig med halloween-fejring. Hele familien kan gå på opdagelse i den pyntede have, som er fyldt med fugleskræmsler, græskar, høballer, æbler og meget mere, der hører sig efteråret til. Hver dag er der også sjove og lærerige aktiviteter for både store og små.

I efterårsferie-ugen kan børn i alderen fra 3-6 og 7-12 år eksempelvis hjælpe den skøre Professor Dyhr. Han har brug for hjælp på en "skattejagt", som løses ved at begive sig rundt i haven. Alle, der hjælper ham, får en lille, hemmelig ting med hjem som tak. Børn (og barnlige sjæle) kan også besøge 'Darwins Hus' og komme tæt på havens kryb og kravl, som firben, slanger, tusindben og kakerlakker. De mest modige kan også smage på melorme og få et diplom.

Hvor: Odense ZooSøndre Boulevard 306, 5000 Odense
Hvornår: 17.- 23. oktober 2022
Pris: 195 kroner for voksne, 100 kroner for børn fra 3-11 år. Børn under 3 er gratis. 

Læs mere om efterårsferien i Odense Zoo her. NB! Skattejagt med Professor Dyhr koster 35 kroner. 

10. Kartoffelferie i Den Fynske Landsby

Ingen efterårsferie i Den Fynske Landsby uden en kartoffelhøst. Ja, faktisk kalder det historiske landsbymuseum i Odense da også uge 42 for "Kartoffelferien". I denne uge kan børn og voksne komme med ud i marken og samle deres egne kartofler, nøjagtigt som børn gjorde dengang ugen i folkemunde blot hed kartoffelferie.

Derudover kan du støbe lys til den mørke tid, høre historier fra gamle dage rundt om i landsbyen - og lave en "roemænd", som man lavede herhjemme lang tid før fænomenet med at skære "græskarhoveder".

Hvor: Den Fynske Landsby, Sejerskovvej 20, 5260, Odense SØ
Hvornår: 16. til 22. oktober klokken 11.00-15.00
Pris: Voksne koster 145 kroner, og børn/unge under 18 er gratis.

Læs mere her.

11. Halloween-skattejagt på Egeskov Slot

I efterårsferien er der mulighed for, at hele familien kan tage på spøgefuld skattejagt på Egeskov Slot på Fyn. Her har "Mørkets Bog" åbnet sig, og mystiske væsner er forsvundet ud, så nu er der brug for hjælp til at få bogen lukket. Undervejs kan man besøge Draculas Krypt og hjælpe med at løse trylleformularer. Turen rundt i jagten på de mystiske væsner er tilrettelagt for de 6–12-årige.

Parken, der omgiver det smukke slot, er pyntet op med græskar og præget af uhyggelig halloween stemning. Rundt om på stedet vil I måske støde på hekse, genfærd, Dracula og mange andre. Undervejs kan I bage et snobrød eller få "uhyggelig" ansigtsmaling. Slottet er et af Nordeuropas smukkeste renæssancebygninger og den bedst bevarede vandborg i Europa.

Hvor: Egeskov Slot, Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup
Hvornår: 16. - 24. oktober 2021
Pris: 199 kroner for voksne og 119 kroner for børn 4-12 år.

Læs mere om arrangementet her.

Efterårsferie i Odense og på Fyn - for voksne

12. Hygge over et brætspil

På Papas Papbar i centrum af Odense kan I spille hundredvis af forskellige brætspil, mens I drikker en kop kaffe eller deler en omgang nachos. Faktisk har stedet hele 850 spil på hylderne, og de reklamerer med, at de mener, at de har et spil til alle typer - men har du bare lyst til at komme og drikke en god kop kaffe eller en øl, er du også velkommen.

Det er en god måde at lave noget anderledes med din kæreste eller dine venner, og du kan udfordre folk i alt fra Bezzerwizzer til Backgammon, eller måske prøve kræfter med andre underholdende brætspil, de færreste af os har hørt om før.

Hvor: Papas Papbar, Skt. Knuds Kirkestræde 2A, 5000 Odense
Hvornår: Mandag - torsdag 13-23. Fredag: 13-01. Lørdag: 10-01. Søndag: 10-23
Pris: 30 kroner for en dagsbillet

Læs mere om Papas papbar her.

13. Tidens Samling - Få inspiration til tøj og bolig

Under din efterårsferie i Odense kan samtidig blive lidt klogere på samfundets udvikling. For interesserer du og dine venner jer for tøj og indretning og har hang til retro-elementer, skal I besøge Tidens Samling i Odense, der er et museum for klæder og bolig i det 20. århundrede. Med andre ord er det et fantastisk sted at få (retro-)inspiration.

Udover deres permanente udstilling kan du i efterårsferien også se særudstillingen om 'Ung i 70'erne' - også kendt som "det brune årti".

Hvor: Tidens Samling Kulturmaskinen, Favergården 7 3. sal, 5000 Odense C
Hvornår: Hele året
Pris: Voksne koster 65 kroner, 50 kroner for studerende, og børn/unge 6-17 år kommer ind for 30 kr.

Læs mere om Tidens Samling her.

14. Få anderledes træning i trampolinparken

Hvis du og dine veninder ofte ender med at sludre på det samme løbebånd i fitnesscentret, kan det være, at det er på tide at prøve kræfter med noget helt andet: En hoppetur på trampolinen.

I trampolinparken Jumping Fun kan I hoppe jer i form på en meget sjovere måde end i de gængse fitnesscentre, og samtidig tilbringe en hel dag sammen.

Hvor: Jumping Fun, Edisonsvej 9, 5000 Odense
Hvornår: Mandag og onsdag: 9-16:30. Tirsdag, torsdag og søndag: 9-20. Fredag og lørdag: 9-21
Pris: 129 kroner for en times hop, og 169 kroner for ubegrænset hop samme dag.

Læs mere om trampolinparken her.

Aarhus - efterårsferie

Sammen med børnene

15. Masser af mystiske væsner på Naturhistorisk Museum

Naturhistorisk Museum åbner i efterårsferien dørene op for en verden af magiske dyr og mytiske væsner. Her bliver der rig mulighed for at kaste sig ud i et væld af aktiviteter, som spændende fortællinger, udstillinger, dissektion, QuizBattle, rollespil og meget mere.

Der er også dømt grinegaranti, når den kendte naturvejleder Morten DD går på scenen med kollegaerne Jens og Lea og underholder om magiske dyr og mytiske væsner. Der er mulighed for at tage med stedets naturnørder på en hyggelig Smådyrs-Safari i Universitetsparken, og I kan stå ansigt til ansigt med fabeldyr under stedets særudstilling 'Drager og andre mytiske væsner'.

Hvor: Naturhistorisk Museum, Wilhelm Meyers Allé 10, 8000 Aarhus C
Hvornår: Alle dage fra 9 til 17
Pris: 100 kroner for voksne, og gratis adgang for børn og unge under 18 år

Læs mere om efterårsferie på Naturhistorisk Museum her.

16. Leg med Pippi og Emil fra Lønneberg på Museet KØN

efterårsferie aarhus pippi køn.jpg(Foto: Museet KØN)

Astrid Lindgrens velkendte fortællinger om Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg er i fokus på museet KØN i efterårsferien. Her er det OKAY at lave skarnsstreger på museet, mens man lærer mere om den svenske forfatter og hendes univers. Hver dag er der aktiviteter, som Bageværksted, Pippis Tingfinderleg, Emils Snitteværksted, gå på stylter, spis pandekager og meget mere. 

Samtidig kan både store og små blive klogere på Astrid Lindgrens progressive syn på køn, magt og børns rettigheder aktuelle særudstilling '#ingenlillelort – om aktivisten Astrid Lindgren'. 

Hvor: KØN, Domkirkepladsen 5, 8000 Aarhus C
Hvornår: 15. til 23. oktober (mandag lukket)
Pris: 75 kroner for voksen, 60 kroner for studerende og gratis for børn og unge under 18 år

Læs mere om museet KØN her.

Efterårsferie i Aarhus - for voksne

17. Halloween i Tivoli Friheden

CIRKUS_DYSTOPIA_DESKTOP_BANNER.jpg(Foto: Cirkus DYSTOPIA)

Ferien byder også på sjove aktiviteter til de større børn og voksne, og et af de steder, hvor du kan få masser af uhygge, er i Tivoli Friheden. Overalt i parken er der pyntet på med edderkopper, grufulde monstre, talende skeletter, hvinende spøgelser og alverdens mystiske væsner og genfærd.

Du kan i efterårsferien også opleve Danmarks største horrorforlystelse på 1.500 kvadratmeter kaldet 'Cirkus Dystopia' Her er der Rædselskabinettet og Freakshow, hvor skræmmende skuespillere står klar til at give dig dit livs gys. Det er også muligt at besøge 'Horror Escape Room' i parken for de voksne gæster.

Hvor: Tivoli Friheden, Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C
Hvornår: 09. - 24. oktober 2021
Pris:
140 kroner i entré

Du kan holde dig opdateret på efterårsprogrammet i Friheden her.

18. Spil på hestevæddeløb

gallup, getty.jpg(Foto: Getty Images)

Hvis du aldrig har været til galopløb, lyder det måske ikke umiddelbart som en drømmeaftale, men det er faktisk en af de sportsgrene, der kan være overraskende sjov at overvære. Særligt hvis du (eller din date) er lidt af et konkurrencemenneske, kan det give god spænding at lægge et mindre beløb på den hest, du tror vinder. Men pas på, at det ikke tager overhånd!

Hvor: Jydsk Væddeløbsbane, Observationsvejen 2, 8000 Aarhus C
Hvornår: 14. oktober kl. 15.45 og 22. oktober kl. 14.00
Pris: Entré er gratis på almindelige løbsdage, men på storløbsdage koster det 50 kroner

Læs mere om events her.

19. Romantisk skovtur

Tag hinanden i hånden og gå en romantisk tur i Marselisborg Skovene, nyd udsigten over Aarhus Bugt og kom helt tæt på dyrevildet i Dyrehaven. Her har du mulighed for at møde både dådyr og hjorte - og fodre dem, hvis du har medbragt æbler eller gulerødder, samt at se de indhegnede vildsvin. 

Mange af skovens smukke udkigspunkter har bordbænkesæt, så tag også gerne en snack eller madpakke til jer selv med og få lidt ekstra ud af turen. 

Hvor: Ørneredevej 6, 8270 Højbjerg
Hvornår: Alle dage 08.00-20.00
Pris: Gratis

Læs mere Dyrehaven her.

20. Guidet tur med en hjemløs

Hvis du og vennerne er trætte af kunst og kaffe, kan I tage på en guidet tur i Aarhus med en hjemløs. I kommer bag facaderne, får vilde og ærlige historier fra livet på gaden og besøger 8 til 10 forskellige opholdssteder. Vær opmærksom på at det ikke er en garanti, at guiden har været hjemløs, nogle gange kan det eksempelvis være en tidligere stofmisbruger, der har særligt kendskab til miljøet og livet som hjemløs

Hvor: Værestedet Aarhus Jægergaardsgade 107, 8000 Aarhus C
Hvornår: Hver fredag kl. 15.00 og hver lørdag kl. 13.00.
Pris: 130 kroner per person (For grupper på 7-15 personer)

Læs mere om den guidede tur her.

Aalborg - efterårsferie

Sammen med børnene

21. Høstmarked i Fårup Sommerland

I efterårsferien åbner Fårup Sommerland igen dørene. Du kan kaste dig over de sædvanlige forlystelser, men du kan også slå dig løs med årstidernes grøntsager over et spil græskar-"kryds og bolle", knoldselleri-bowling eller kartoffelkast. Prøv også en tur rundt i Pindsvinds kæmpestore halmballe-labyrint, eller tag på "bondegården", hvor du kan i efterårsferien kan klappe en ægte kalv, se store traktorer og møde en landmand. Hele parken vil være pyntet op i efterårets farver og igen i år kan du også besøge ´Den Forheksede Skov´, hvor magi, mystik og mageløse skabninger stortrives.

Hvor: Fårup Sommerland, Pirupvejen 147, 9492 Blokhus  
Hvornår: 16. - 24. oktober 2021
Pris: 330 kroner

Læs mere om Fårups høstmarked her.

22. Brug ferien på Kunsten Museum 

Traditionen tro har Kunsten Museum sammensat et spændende program i efterårsferien, hvor der er fokus på kreativitet, leg og oplevelser for børn og barnlige sjæle. I år er der særligt fokus på kunstnerne Tal R og Mamma Anderssons farverige univers. Tag en tur i Farvelaboratorium, deltag i en skattejagt og kaste jer ud i familiehygge i det kreative værksted Kunst-Lab. Der vil også være pop-up workshops, masser af udstillinger og film for de mindste i auditoriet.

Hvor: Kunsten Museum of Modern Art, Kong Christians Allé 50, 9000 Aalborg
Hvornår: Søndag - tirsdag 10-17. Onsdag 10-21
Pris: Entré til museet koster 125 kroner for voksne og gratis for børn op til 18 år.

Læs mere om de mange events her.

23. Teater: Grin med Kejserens nye klæder 

Tag små og store med i Aalborg Teater i efterårsferien og oplev H.C. Andersens 'Kejserens nye klæder' i en nyfortolkning med både knald i låget og på farverne.

Bag denne familieforestilling står den svenske dramatiker og instruktør, Viktor Tjerneld, som er kendt for at have humor som en syvårig. Med stor succes var samme forestilling på scenen i foråret 2022, hvor migogaalborg gav den fantasifulde opsætning 5 ud af 6 stjerner.

Hvor: Aalborg Teater, Jernbanegade 11, 9000 Aalborg
Hvornår: Spiller 15. – 22. oktober 2021
Pris: 175 kroner for voksne, børn og unge under 25 år kan komme ind for 80 kroner.
Læs mere om forestillingen her.

Efterårsferie i Aalborg - for voksne

24. Social dining hos JØRN

Hos Utzon Centerets Café JØRN kan du få et lækkert måltid mad og et glas vin, imens I nyder udsigten over Aalborgs flotte havnemiljø. Menuen er fastlagt på forhånd og består af syv små retter efter social dining-konceptet. 

Hvor: Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg
Hvornår: Torsdag 20. oktober kl. 17.00 til 21.00
Pris: 335 kroner for syv serveringer - få vinmenuen til for 185 kroner for tre glas eller 135 kroner for to glas.

Læs mere her.

25. Gys og gru - Udfordr en ven...

Hvis I er klar til sjov uhygge i jeres efterårsferie, åbner Aalborg Karneval igen op for aftner med et vaskeægte HORROR NIGHT-show i Aalborg Kongres & Kultur Center. Som publikum får I lov at komme ned i stedets kilometerlange gange, som normalt ikke er åbne for offentligheden, og der vil med garanti være nogen eller noget, som holder godt øje med jer fra bygningens sorte skygger... (Læs: Lokale og dygtige amatører står for det kreative indhold og glæder sig til at skræmme alle gæster fra vid og sans!)

Hvor: Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Pl. 4, 9000 Aalborg
Hvornår: Fredag 21. oktober og lørdag 22. oktober, samt fredag 28. oktober
Pris: 150 kroner per deltager 
Læs mere om HORROR NIGHT i Aalborg her

26. Streetfood og live musik

Kig forbi Aalborg Streetfood ude ved lystbådehavnen og få et godt måltid mad. Bagefter kan I passende gå en tur langs vandet og nyde udsigten ud over fjorden. Det færdige program for stedet under efterårsferien bliver opdateret løbende, så måske lander I oveni i et sjovt event, som dragshow, romsmagning eller banko? Tjek deres Facebook og Instagram for nyt. 

Hvor: Aalborg Streetfood The Lighthouse, Skudehavnsvej 35, 9000 Aalborg
Hvornår: Mandag-Torsdag: 11.30–22. Fredag-Lørdag: 11.30–23.30. Søndag: 11.30–22.00
Pris: Gratis el. check deres eventprogram

Anbefalet til dig