SPONSORERET indhold

Lars Ranthe har været gift i 25 år: Dette er opskriften på vores lange forhold

Skuespillerparret Lars Ranthe og Christine Albeck Børge har været sammen i 30 år. I det nye ALT for damerne løfter Ranthe sløret for nogle af hemmelighederne bag det langvarige forhold.

Af: Marie-Louise Truelsen og Emma Fjalland Lund Foto: Klaus Bo Christensen
22. mar. 2023 | Livsstil | ALT for damerne

Hvad er opskriften på et langt forhold? Der kan være mange, men én af dem ligger skuespiller Lars Ranthe måske inde med.

Det fortæller han i et stort interview med ALT for damerne.

Læs også

Lars Ranthe har været sammen med sin kone Christine Albeck Børge i 30 år, hvor de har været gift i 25 af dem – og deres opskrift på et langvarigt forhold er enkel:  

”Altså, jeg kan ikke sige andet end: Held!” siger han.

”Nej, prøv at høre, vi har været ekstremt heldige med vores konstellation, det er der ingen tvivl om. Men vi bliver også ved med at interessere os for hinanden. Vi bliver ved med at synes, at den anden er vidunderlig, en kæmpe idiot og somme tider slet ikke til at forstå. Men vi har nysgerrigheden på hinanden, og vi har en gensidig respekt. Vi er ligeværdige, og vi taler meget sammen. Vi har også meget humor i vores forhold. Og dybsindighed, ærlighed og nærhed. Så de fundamentale ting er i orden. Og igen – det er ikke fordi, vi er bedre mennesker end andre, vi har bare været vildt heldige, at vi ikke går hinanden på nerverne.”

Læs også

Livsledsager

Lars Ranthe og hustru Christine Albeck Børge har levet længere tid sammen, end de har levet hver for sig - og når han ser på sin fremtid, er der da også særligt én ting, han glæder sig til: Mere tid med hende.

”Først og fremmest handler det om det nære med min hustru. Vi har altid forsøgt at være på omgangshøjde med, hvem vi er, og hvor vi er i livet. Og det er rigtig rart at have en partner, som man har den fortrolighed med, for det kan være svært nok at være menneske. For mig er det så vigtigt at have en, jeg elsker. En livsledsager,” fortæller han til ALT for damerne.  

”Hun har altid været sindssygt god til lige at sparke mig i røven, når jeg har brug for det. Tit opdager man ikke selv, at der er noget galt. Man går og bliver ked af det og trist i en periode, og så er det godt, der er en, der skubber lidt og støtter på en kærlig måde.”

Læs hele interviewet med Lars Ranthe i her, hvor han også om, hvorfor han mener, at mænd også kommer i overgangsalderen – og hvordan han selv har mærket symptomerne.

Anbefalet til dig