Britiske kongehus på sociale medier
Foto: Getty Images "Psst, Meghan, dit hoved skal lidt mere skrå, hvis det hundefilter skal være helt i vinkel..."

Job i det britiske kongehus

Vil du hænge ud med Harry og Meghan dagligt? Så har vi fundet drømmejobbet til dig

Vil du arbejde helt tæt på prinser og prinsesser, er det nu, du skal slå til. Det britiske kongehus har nemlig slået en ny stilling op.

  • Jeg er cool med at skulle hænge ud med prins Harry og Megan Markle på daglig basis √
  • Jeg er med på, at min arbejdsplads ligger inde på verdens mest kendte slot √
  • Jeg kan da godt tage med, når de kongelige rejser rundt i hele verden √
  • Og jeg har styr på, hvordan man udvælger det HELT rigtige billede (og filter!) på Instagram √

Kan du svare ja på ovenstående? Så er du faktisk allerede et stort skridt i den rigtige retning mod at være den rette kandidat til en ny stilling i det britiske kongehus.

LÆS OGSÅ: Kate Middleton: Nu kan du blive hendes personlig assistent

Dronning Elizabeth, prins William, Kate og co. har nemlig slået et job op på LinkedIn, og her leder de efter den helt rigtige SoMe-haj med gode kommunikationsevner til at hjælpe familien det næste års tid.

Så det er nu, du skal spidse ører, hvis du har max styr på, om 'Lark' er bedre end 'Juno', hvordan man skriver en tekst, der bliver en super like-basker – og eventuelt ved præcis, hvilken vinkel ens hoved skal være i, for at "hunde-filteret" på Snap tager sig bedst ud. 

Den rette m/k til jobbet vil blive ansat i ét år. Du vil som sagt få fast kontor inde på Buckingham Palace – men det understreges dog i jobopslaget, at du skal være klar på at tage med kongefamilien rundt på ture i hele Storbritannien OG rejse verden rundt med dem.

Dine overordnede arbejdsopgaver dækker over ting som at bestyre de kongeliges profiler på de sociale medier og at skrive pressemeddelelser om alt fra havefester til statsbesøg.

Og så kan vi her på redaktionen da også lige nævne en ekstra "lille" begivenhed til foråret, hvor man må formode, at en af arbejdsopgaverne bliver at dække brylluppet mellem den yngste af kronprins Charles' drenge, prins Harry, og hans forlovede, Hollywood-skuespilleren Meghan Markel, indefra.

LÆS OGSÅ: Fraskilt og feminist: 9 ting, du ikke vidste om prins Harrys forlovede

Føler du dig stadig ikke helt overbevist om, at jobbet er noget for dig, så lokker den kongelige arbejdsplads selv med gode udviklingsmuligheder, når de i deres opslag uddyber:

– At gøre karriere her betyder, at du både kan opretholde værdsatte traditioner og udforske nye idéer, som vil rykke kongehuset og vores arbejde fremad. Du vil blive betroet og støttet og stolt af det bidrag, du yder. Samarbejde, variation og udfordringer vil være gennemgående. Og i et miljø, der er overraskende forretningsfokuseret og forfriskende nede på jorden, vil du kunne tage din karriere til det næste niveau.

Er du nyuddannet, skal du ifølge jobopslaget ikke holde dig tilbage! Jobbet er fuldtid, og lønnen er måske mindre "kongelig" med en månedsløn på omkring 15.500 kroner – alt efter kvalifikationer.

Lyder noget af ovenstående fristende, kan vi afsløre, at ansøgningsfristen er 28. januar 2018, og du kan sende din ansøgning hertil.

Held og lykke herfra!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Sociale medier, Kongelige, Job og Meghan Markle