-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
And på æbler og pastinak
Andelår er jævnligt på tilbud til en rimelig pris, og det kød, der sidder på låret, er dejlig “mumset” og bliver blødt og mørt ved passende tilberedningstid.
4 personer
Ingredienser
- 4 optøede andelår
- 4-5 madæbler eller aromatiske æbler
- ca. 300 g pastinak
- 1 bdt. timian
- salt og peber
- Tilbehør: ristet rugbrød eller pillekartofler
- Fordel skiver af udkernet æble og skrællet pastinak i et ovnfast fad. Drys med salt, peber og rigeligt med frisk timian, og læg andelårene ovenpå.
- Dæk med folie, og steg det hele ved 180 gr. i ca. 1 time. Efterbrun evt., hvis du vil have skindet sprødt.