-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Frikadeller med bønnesalat
Nyd en klassiker i slankere og sundere forklædning.
3
Ingredienser
- Frikadeller:
- 400 g oksekød
- 1 stort løg
- 1 æg
- 1 spsk speltmel eller Husk (psyllium-frøskaller), hvis du har salt og peber
- Bønnesalat:
- 4-500 g haricotsverts (frosne eller friske)
- 1 stort rødløg
- Dressing:
- 2-3 spsk olivenolie
- 2-3 spsk rødvinseddike
- 1 tsk grov sennep
- evt. en tsk honning
- lidt salt
Sådan gør du
- Frikadeller:
- Løget snittes og blandes sammen med kød, æg og mel. Bland det godt, og lav frikadeller ud af farsen. Steg dem ved middelvarme på en pande.
- Bønnesalat:
- Kog 1 liter vand. Put haricots verts i en stor skål. Hæld vandet over bønnerne, lad det stå et øjeblik, og hæld vandet fra igen. Snit et stort rødløg. Kom det over bønnerne. Lav dressingen. Rør godt sammen, og hæld direkte ud over bønner og rødløg.
- Servér straks hele herligheden.