-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Hummersalat med sprødt grønt
Når I kun er to til middag kan du gå hele planken ud og købe en helt frisk hummer
2
Ingredienser
- vand, salt og 2-3 dild kviste til kogning af hummer
- 1 levende hummer, 600-700 g
- 1 julesalat
- ½ fennikel
- 2-3 spsk groft hakket dild
- 2 spsk finthakket skalotteløg
- saften af ½ citron
- 1 spsk olivenolie
- salt og peber
- lidt ekstra dild
Sådan laver du hummersalat
- Køb en sprællevende hummer. Bring en gryde med rigeligt vand, salt og dildkviste til kogepunktet.
- En hummer har et kryds i nakken. Placér en stor kniv i krydset og flæk hovedet. Herved dør hummeren øjeblikkeligt. Kog hummeren i 7-8 min. Løft den op af gryden og afkøl ca. 10 min. Pil kødet ud af skaller, hale og klør. Skær hummerkødet i lidt mindre stykker. Det skal bruges senere i salaten.
- Snit julesalaten i strimler og fennikel i tynde skiver f.eks. på et mandolinjern.
- Rør en marinade af finthakket skalotteløg, dild, citronsaft, olivenolie, salt og peber.
- Bland julesalat, fennikel, dild og marinade sammen med hummerkød. Anret salaten og drys med plukket dild.