-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Kongelige kager
Til små prinser og prinsesser. Passer godt til dessert eller kaffe – måske til barnedåben. Brug lyserød farve til en lille pige.
ca. 10 stk.
Ingredienser
- 100 g hindbær (optøede fra frost kan anvendes)
- 2 spsk. flormelis
- 2 æg
- 125 g sukker
- 125 g blødt smør
- 1 dl mælk
- 150 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 75 g hakket, hvid chokolade
- Figurmarcipan:
- 150 g marcipan
- 200 g flormelis
- 50 g flydende glukose
- lidt blå levnedsmiddelfarve
- Pynt:
- evt. spiselige guldkuglekagepynt (vi fandt dem i Kvickly)
- Bland hindbær med flormelis. Pisk æggene med sukker, og rør smør, mælk og hindbærblanding i. Rør mel blandet med bagepulver og hvid chokolade i. Fordel dejen i ca. 10 smurte muffinsforme.
- Bag dem ved 175 gr. i ca. 30 min. Afkøl kagerne.
- Ælt marcipan, flormelis og glukose sammen. Farv ca. en fjerdedel af marcipanen lyseblå. Rul den ud, og udstik cirkler, som lægges over muffinstoppene. Rul resten af marcipanen ud på et flormelisdrysset underlag til det er ½ cm tyndt. Skær takkede stykker af marcipanen ud, så de kan formes som prinsekroner omkring kagerne. Pynt evt. kronerne med spiselige guldkugler.