-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Krydret kotelet & slaw
Koteletter med coleslaw er hverdagsmad med friskt tilbehør.
4
Ingredienser
- 4 svinekoteletter a 125 g
- salt, peber
- 1 spsk olie
- 1-2 tsk karry
- Æble-fennikel-slaw:
- 2-3 fennikler
- 1-2 æbler
- 1 bdt. snittede forårsløg
- Dressing:
- 1 spsk mayonnaise
- 2-3 spsk yoghurt
- 1 spsk dijonsennep m. honning
- 2 spsk ristede, saltede græskarkerner
- persille eller koriander
- 300 g kogte ris
- Sådan gør du:
- Drys salt og peber på kødet. Varm olie og karry i en stor pande, og brun koteletterne i 1 minut på hver side. Dæmp herefter varmen, og steg dem færdige i ca. 3 minutter på hver side.
- Snit fennikel og æbler fint, og bland dem med halvdelen af forårsløgene. Rør dressingen sammen, smag den godt til med salt og peber, før den vendes med salaten, der drysses med resterende forårs- løg, græskarkerner og lidt persille eller koriander.
- Tilbered risene, og server dem til.
- Energi pr. person: 600 kcal, fedt 30%, protein 22%, kulhydrat 48%