-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Lækre kyllingefrikadeller med persille
Sunde kyllingefrikadeller med persille er en god og nem hverdagsret og kan serveres med kold kartoffelsalat, pasta, ris eller blandet salat.
Kyllingefrikadeller til 4 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- Kyllingefrikadeller med persille
- 2 dl smuldret franskbrødskrumme eller 1½ dl rasp
- 1½ dl mælk
- 500 g hakket kylling
- 1½ tsk. salt
- 3 spsk. hakket persille
- 1-2 fed finthakket hvidløg
- 1 æg
- peber
- smør og olie til stegning
- Tilbehør: kold kartoffelsalat og blandet salat
Sådan laver du kyllingefrikadeller med persille
- 1. Udblød brødkrummen i mælken ca. 5 min. Rør kyllingekødet med salt, og kom herefter mælkeblandingen og de øvrige ingredienser til farsen i.
- 2. Rør farsen godt sammen. Farsen er lind, men det giver gode saftige frikadeller. Form dem med en spiseske, du dypper i koldt vand.
- 3. Steg farsen til frikadeller i en blanding af smør og olie på en sliplet pande. Server med det foreslåede tilbehør.
- Server de lækre frikadeller med en skøn kartoffelsalat med spidskål
- Minestronesuppe
- Madpandekager med kyllingefyld
- Nasi goreng med stegte ris, kylling og rejer
Klassisk danske retter med et twist
PRØV OGSÅ: