-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Lækre madpandekager med kyllingefyld
Pandekager behøver ikke være en usund dessert. Prøv de herlige madpandekager med kylling.
Madpandekager med kyllingefyld til 4 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- Madpandekager med kyllingefyld
- Dej:
- 4 æg
- 6 dl minimælk
- ¼ tsk. salt
- 2½ dl fuldkornsspeltmel el. grahamsmel
- 2 dl hvedemel
- olie til stegning
- Fyld:
- 500 g kyllingebryst
- 2 spsk. olie
- salt, peber
- 1 spidskål
- 2 porrer
- 4 tomater i tern
- salt
- Tilbehør:
- revet mild ost og cremefraiche 6 %.
Sådan laver du madpandekager med kyllingefyld
- Pisk æggene luftige. Rør mælk, salt og begge slags mel i.
- Bag dejen til 8-12 pandekager. Beregn cirka 1 dl til hver pandekage. Brug en Slip-Let-pande til at bage på.
- Pensl med lidt olie, inden en ny portion dej kommes på panden.
- Skær kødet i tern, og steg det i olie, til det er gyldent og gennemstegt. Krydr med salt og peber. Snit kål og porrer. Kog grøntsagerne op i letsaltet vand i 3-5 minutter, og afdyp dem i en sigte.
- 5. Fyld grønsagerne i pandekagerne sammen med kylling, ost og cremefraiche.