SPONSORERET indhold
Boghvedepandekager
Du kan lave dejen i forvejen, opbevare den på køl og stege de små pandekager, når dine gæster er kommet. Top med det, du bedst kan lide. Jeg er vild med denne kombi!
12-14 stk.
Ingredienser
2 æg
3 dl vand
200 g boghvedemel
lidt salt
1 spsk blå birkes
1 tsk citronskal, fintrevet
2 bananer
kokosflager
blåbær
Sådan gør du
Pisk æg og vand sammen. Bland boghvedemel, et nip salt, birkes og citronskal i æggeblandingen. Tilsæt evt. mere vand (konsistensen skal være lidt tykkere end almindelig pandekagedej).
Kom små dejklatter (2-3 ad gangen) på en pande, gerne en slip-let-pande, med lidt olie eller smør, og steg de små pandekager gyldne. De skal have et par minutter på hver side.
Skær bananerne i skiver. Top med banan, kokosflager , blåbær og gerne lidt sirup. Server straks.