Sunde pandekager

Sunde pandekager

Boghvedepandekager

Du kan lave dejen i forvejen, opbevare den på køl og stege de små pandekager, når dine gæster er kommet. Top med det, du bedst kan lide. Jeg er vild med denne kombi!

printer Print
plate 12-14 stk.

2 æg
3 dl vand
200 g boghvedemel
lidt salt
1 spsk blå birkes
1 tsk citronskal, fintrevet
2 bananer
kokosflager
blåbær

Sådan gør du

Pisk æg og vand sammen. Bland boghvedemel, et nip salt, birkes og citronskal i æggeblandingen. Tilsæt evt. mere vand (konsistensen skal være lidt tykkere end almindelig pandekagedej).

Kom små dejklatter (2-3 ad gangen) på en pande, gerne en slip-let-pande, med lidt olie eller smør, og steg de små pandekager gyldne. De skal have et par minutter på hver side.

Skær bananerne i skiver. Top med banan, kokosflager , blåbær og gerne lidt sirup. Server straks.

Se, hvad vi ellers skriver om: Pandekager, Dansk mad og Dessert