-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Fru Suhrs karamelrand
En god gammel klassiker.
6 personer
Ingredienser
- 150 g sukker
- lidt neutral madolie
- 1 stang vanilje
- 7½ dl fløde
- 8 past. helæg (4 bægre)
- 4 spsk. sukker
- Tilbehør:
- 6-8 appelsiner
- 3-4 spsk. sukker
- 10 hele nelliker
- Hæld sukkeret i en gryde, og varm det op, til det bliver lyst gyldent. Hæld det i en randform eller anden form, der passer i størrelsen, og vend og drej den, til karamellen dækker bunden. Husk at bruge grydelapper.
- Pensl siderne, der ikke er dækket af karamel, med neutral madolie
- Kog den flækkede vaniljestang i 10 min. med fløden. Pisk æg og sukker sammen i en skål, fjern vaniljestangen fra fløden, og rør den i æggemassen.
- Si æggemassen i formen, og stil den i en lille bradepande. Sæt bradepanden i en 125 gr. varm ovn, og hæld kogende vand i bradepanden. Lad “randen” stivne i løbet af en god times tid.
- Stil desserten på køl til næste dag.
- Skræl appelsinerne med kniv, og skær bådene fri af hinderne. Saml saften i en skål, og læg appelsinbådene i saften sammen med sukker og nelliker til næste dag.
- Løsn randen med en kniv, og drej den hurtigt rundt, så du kan se, om desserten ligger løst i formen, inden du vender den ud på fadet.
- Server karamelranden med den syrlige appelsinsalat.