Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Honningglaserede spareribs med coleslaw
Foto: Line Thit Klein Honningglaserede spareribs med coleslaw

Honningglaserede spareribs med coleslaw

Honningglaserede spareribs med coleslaw

Brug fingrene, og spis dine spareribs med en hjemmerørt coleslaw som i USA.

clock en time
printer Print
plate 4

Ben:
1 kg svineribben
2 spsk madolie, f.eks. kokosolie
1 spsk sennep
2 spsk honning
½ dl tamari (eller kinesisk soya)
2 fed hvidløg, pressede

Coleslaw:
600 g kål, f.eks. hvidkål, rødkål og rosenkål (bland gerne forskellige slags)
2 forårsløg eller 1 bundt purløg
2 dl cremefraiche
1 lime, saft og skal heraf
1 spsk sennep
salt og peber
frisk limesaft til servering.

Sådan gør du

Ben: Rør olie, sennep, honning, tamari og hvidløg sammen og pensl benene med marinaden. Kom dem op i et ildfast fad, og steg i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min., til kødet er helt mørt.

Coleslaw: Skær kålen helt fint ud og overhæld kålstrimlerne med kogende vand i en sigte. Snit forårsløg/purløg fint. Rør sammen med cremefraiche, og smag til med lime, sennep, salt og peber.

Servér benene med coleslaw ved siden, og pres frisk lime ud over begge dele ved servering.

SE OGSÅ på Boligliv.dk: 6 opskrifter med græskar

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter

Se, hvad vi ellers skriver om: Spareribs