Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Lammeculotte med timian
Foto: Thomas Hergaard

Lammeculotte med timian - opskrift fra Hjemmet

Lammeculotte med timian

En lækker lammeculotte med timian og hvidløg.

(2 personer)
Print

Arbejdstid: 15 min.
Trækketid: 2-4 timer
Stegetid: 25 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 lammeculotte (300 g)
salt og peber
1-2 fed hvidløg (knust)
frisk timian
olivenolie
Tilbehør:
f.eks. nye kartofler, grillstegte grønsager og tzatziki

  1. Rids fedtlaget på kryds og tværs og gnid kød og fedt med salt og peber.
  2. Læg kødet i en frysepose med hvidløg, timian (ca. 1 spsk) og olivenolie. Luk posen og vend rundt, til marinaden er fordelt. Læg det i køleskabet 2-4 timer.
  3. Tag kødet op af marinaden og steg det på en middelvarm grill eller grillpande i alt 25-30 min.
  4. Servér med det valgte tilbehør.
Se, hvad vi ellers skriver om: Culotte, Kød, Lammeculotte, Lam og Hovedret