Opskrift på mangosalat med kylling
Foto: Andreas Wiking Mangosalat med kylling

Opskrift på mangosalat med kylling

Mangosalat med kylling

printer Print
plate 4

300 g stegt kyllingefilet
4 dl kogte ris
1 stor moden mango
2 rød chili uden kerner
1 bdt. forårsløg
1-2 spsk limesaft
thai basilikum
ærteskud
25 g kokosflager.

Energi pr. person:
338 Kcal
Fedt:
19 %
Protein:
25 %
Kulhydrat:
56 %

Sådan gør du

Pluk kyllingekødet i mindre stykker og bland med ris.
Skær mangokødet fri af stenen og skær det i mindre stykker.
Snit chilierne og forårsløgene fint.
Vend grøntsagerne i risen, dryp med limesaft og bland til sidst godt med basilikum, ærteskud og kokos.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sommersalat, Sunde salater, Kylling, Dansk mad, Hovedret og Frokost