Marcipanstykker med appelsin og karamelchokolade
SPONSORERET indhold

Marcipanstykker med appelsin og karamelchokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Konfekt med marcipan er en selvfølge når det er jul! Disse små marcipanstykker med appelsin og karamelchokolade ser fine ud og smager himmelsk.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
02. dec. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
15 stk.

Ingredienser

2 tsk. usprøjtet appelsinskal
2 spsk. Cointreau eller friskpresset appelsinsaft
200 g marcipan
200 g hvide chokoladeknapper med karamel
50 g mørk chokolade

Sådan gør du:

  1. Ælt appelsinskal, Cointreau og marcipan sammen. Lad det hvile ½ min.
  2. Udrul til en 15 cm lang pølse. Form pølsen til en rektangel. Skær i 2 cm skiver.
  3. Overtræk stykkerne med smeltet hvid chokolade med karamel. Stil dem på plastfilm.
  4. Lad chokoladen stivne. Pynt med striber af smeltet mørk chokolade. Lad den mørke chokolade stivne. 

Anbefalet til dig