-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Mormors karamelrand
Ingredienser
- Karamel:
- 200 g sukker
- 1 dl vand
- Randen:
- 1½ dl sødmælk
- 2 dl piskefløde
- korn af 1 stang vanilje
- 3 æg, evt. pasteuriserede
- 1½ spsk. sukker
- Tilbehør:
- flødeskum og bær
- Smelt sukkeret i en tykbundetgryde ved svag varme oguden at røre i det. Hæld karamelleni en metalform, somer forvarmet med varmt vand.Fordel karamellen på formensinderside. Hæld resten afkaramellen op i gryden igen.Kom vandet i og kog, til det erjævnt. Afkøl karamellen, denskal bruges som sauce.
- Kog mælk, fløde og vaniljeop. Rør æg og sukker sammen,uden at der piskes lufti massen. Hæld den varmemælkeblanding i æggemassenog rør det sammen. Sidet ned i randformen. Dækformen med alufolie, og stilden i en bradepande med 2cm kogende vand. Stil det iovnen ved 125 gr. i 1¾ time,til randen er stivnet. Afkølkaramelranden, i køleskab ica. 4 timer og vend den ud pået fad. Server karamelrandenmed karamelsaucen, flødeskumog bær.