Moussaka med kylling
SPONSORERET indhold

Moussaka med kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En nem ret med hakket kyllingekød.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
05. aug. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
6 personer

Ingredienser

3 auberginer
1 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
1 løg
4 stilke bladselleri
500 g hakket kylling
1 spsk. olivenolie
1 ds. flåede, hakkede tomater
2 spsk. tomatkoncentrat
2 fed hvidløg
1 spsk. friskhakket rosmarin eller tørret oregano
1 dl bouillon
salt, peber
200 g græsk yoghurt
1 dl rasp
1 dl friskrevet parmesanost
Tilbehør:
Fuldkornsbrød og grøn salat

  1. Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver. Fordel aubergineskiver på bagepapir på en bageplade. Pensl med olie, og drys med salt. Stil dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 25 min. på midterste ovnribbe.
  2. Hak imens løget. Skær bladsellerien i små tern. Svits løg og bladselleri. Kom kødet i, og svits det med, til det har skiftet farve. Tilsæt flåede tomater, tomatkoncentrat, finthakket hvidløg, rosmarin og bouillon. Kog det sammen 10-15 min., og smag til med salt og peber.
  3. Fordel aubergine og kødsauce lagvist i et smurt ovnfast fad. Fordel yoghurten over. Drys raspen blandet med osten over. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe i ca. 40 min.