Nuddelsuppe med kylling
Foto: Martin Dyrløv

Nuddelsuppe med kylling - opskrift fra Hjemmet

Nuddelsuppe med kylling

Nuddelsuppen er en dejlig vintervarmer med en fin smag af ingefær. Tilsæt evt. lidt frisk eller tørret chili.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2-3 personer

Arbejdstid: 25 min.
Koge-/stegetid: 15 min.
1 porre
1-2 gulerødder
125 g champignon
10 g frisk ingefær
1-2 fed hvidløg
1 spsk. olie
¾-1 liter kyllingesuppe
60-120 g æg- eller sobanudler
175 g kyllingekød (fra skrog og vinger)
1-2 spsk. lime- eller citronsaft
salt og peber
Drys:
koriander (eller persille)

  1. Rens porren, og skær den i tynde skiver på skrå. Skræl gulerødderne, og skær dem i strimler. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Skræl ingefæren, og pil hvidløgsfeddene. Hak dem fint.
  2. Steg porrerne bløde og blanke i en gryde med olie. Tilsæt gulerødder, champignon, ingefær og hvidløg, og steg under omrøring i 3-4 min.
  3. Tilsæt suppen, og giv det et opkog. Tilsæt nudler, og kog dem møre efter pakkens anvisning. Tilsæt kødet, og varm igennem i 1-2 min.
  4. Smag til med limesaft, salt og peber, og servér i dybe skåle med et drys koriander.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Kinesisk mad og Hovedret