Pastasalat med laks og kokos
SPONSORERET indhold

Pastasalat med laks og kokos

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Mættende, smagfuld og proteinrig salat, der samtidigt indeholder lidt langsomme kulhydrater. Mængden er afstemt til, at du træner.

Af: Majbritt Louring Engell
25. feb. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

120 g penne pasta, fuldkorn
400 g røget laks
½ spidskål
60 g kokoschips/flager
200 g tomater, fx gule cherrytomater
2 sølvbeder
3 spsk hasselnødolie
saften fra en limefrugt
1 knsp stødt muskatnød
1 knsp karry
salt og peber
friske urter til pynt (fx koriander eller kørvel)

Sådan gør du:

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Skær laksen i tykke skiver. Snit spidskålen fint, delt tomaterne og skær sølvbederne i fine stave. Bland det hele med laksen, kokoschips og den afdryppede pasta.

Rør hasselnøddeolie med limesaft, karry og muskatnød. Smag til med salt og peber, og hæld over salaten. Pynt med frisk koriander, og servér – evt. med en smule hytteost on the side. (430 kcal)

LÆS OGSÅ: Lækre retter med fisk