-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Rabarberpizza med vaniljeis
Pizza er ikke kun med tomat og ost. Prøv den i en sød version med rabarbar og en god skefuld vaniljeis til.
4
Ingredienser
- ½ dl vand
- 1 lille tsk salt
- et nip sukker
- 15 g gær
- ca. 400 g mel, gerne fint durummel
- Topping:
- 3-4 stængler rabarber
- 2 cm frisk ingefær
- 25 g smør
- 1 spsk honning
- ca. 1 dl flormelis
Sådan gør du
- Rør vand, salt, sukker og gær sammen i en skål, og tilsæt melet lidt ad gangen. Ælt dejen, til den er jævn og godt sej i strukturen. Lad dejen hæve 1½ time.
- Ælt dejen hurtigt, og del den i 2-3 stykker, og form dem til boller.
- Topping:
- Skær rabarberne i stykker på 4-5 cm. Er de er tykke, deles de en gang på langs. Riv ingefær på den fine side af rivejernet. Smelt smørret i en lille gryde, fjern gryden fra varmen og rør det med ingefær og honning.
- Tænd ovnen på 225-250 grader. Opvarm en bagesten eller en bageplade i ovnen. Drys lidt mel på bordet, og rul en af dejkuglerne ud til en stor ca. 3-4 mm tynd flade. Kom dejen på bagepapir og pensel med ingefærsmør og kom rabarber stykker på. Drys et godt lag flormelis over, og bag rabarberpizzaerne cirka 12-15 minutter, til de er gyldne, og bunden sprød.
- Server rabarberpizzaerne med vaniljeis, mynte og friske jordbær.