Sildesalat
SPONSORERET indhold

Sildesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Jutta Rømert, Hanne Bloch og Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard, Peter Kam, Jesper Glyrskov og Jes Buusmann
27. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
15 min.
Ikke fryse-egnet
(6-8 personer)
2 dl fromage frais
1 dl cremefraiche 18%
1 lille glas ufarvet kaviar, 60 g
1 bundt purløg
1 potte dild
3 kryddersildefileter
2-3 kogte kartofler
1 rødløg
2 hårdkogte æg
Pynt: 1 hårdkogt æg og klippet purløg

  1. Bland fromage frais og cremefraiche sammen med kaviar.
  2. Tilsæt fintklippet dild og purløg.
  3. Skær kryddersildefileterne og kartoflerne i små terninger og bland dem i dressingen.
  4. Tilsæt hakket rødløg og 2 hårdkogte, hakkede æg.
  5. Garnér sildesalaten med æggebåde og fintklippet purløg.