fisk

Rødfisk med vildt tilbehør

Lækker fisk med nemt og anderledes tilbehør. Kog risene i forvejen, så er resten hurtig klaret.

4

Ingredienser

  • 800 g filet af rødfisk (med skind)
  • salt, friskkværnet peber
  • 1 spsk olie til stegning.
  • Tilbehør:
  • 2 finthakkede fed hvidløg
  • 2 fintsnittede rødløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 bakker spinat (200 g)
  • 1 bdt snittede forårsløg eller 1 porre
  • 250 g kogte vilde ris
  • evt. lidt vineddike.
  • Citron.

Sådan gør du:

  1. Skær fisken i 2-3 cm brede stykker, drys med salt og peber og steg dem i olie et par minutter på hver side, til fisken har skiftet farve og er fast.
  2. Steg hvid- og rødløg i olie et par minutter under omrøring, bland spinaten ved – evt. af et par omgange – og steg den, til den falder let sammen. Tilsæt forårsløg samt ris, steg kort og smag til med salt, peber og vineddike. Servér fisken med tilbehøret og citron.
  3. Energi pr. person: 500 kcal, fedt 20%, protein 41%, kulhydrat 39%.