Rødfisk med vildt tilbehør
Lækker fisk med nemt og anderledes tilbehør. Kog risene i forvejen, så er resten hurtig klaret.
4
Ingredienser
- 800 g filet af rødfisk (med skind)
- salt, friskkværnet peber
- 1 spsk olie til stegning.
- Tilbehør:
- 2 finthakkede fed hvidløg
- 2 fintsnittede rødløg
- 1 spsk olivenolie
- 2 bakker spinat (200 g)
- 1 bdt snittede forårsløg eller 1 porre
- 250 g kogte vilde ris
- evt. lidt vineddike.
- Citron.
Sådan gør du:
- Skær fisken i 2-3 cm brede stykker, drys med salt og peber og steg dem i olie et par minutter på hver side, til fisken har skiftet farve og er fast.
- Steg hvid- og rødløg i olie et par minutter under omrøring, bland spinaten ved – evt. af et par omgange – og steg den, til den falder let sammen. Tilsæt forårsløg samt ris, steg kort og smag til med salt, peber og vineddike. Servér fisken med tilbehøret og citron.
- Energi pr. person: 500 kcal, fedt 20%, protein 41%, kulhydrat 39%.