-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Sådan laver du all green pat thai
2
Ingredienser
- 1 squash
- 2-3 spsk limesaft
- Pat thai:
- 200 g fast tofu
- lidt olie til stegning
- 3 fed hvidløg
- 2 æg
- ¼ dl soja
- 1 tsk agavesirup (eller lidt sukker)
- 200 g broccoli
- 1 bundt forårsløg
- 100 g bønnespirer
- ½ dl østerssauce
- evt. mere agavesirup
- Tilbehør:
- limebåde
- soja
Sådan laver du all green pat thai
- Lav tynde strimler (nudler) af squashen på en spirilizer eller med en tyndskræller. Vend squashnudlerne med limesaft. Skær tofuen i tern, og steg den i olie på en varm pande. Den skal have 5-6 min i alt. Snit hvidløget fint, og kom det med på panden efter et par minutter. Tilsæt æg, og lad dem stege til røræg.
- Tilsæt soja, agave, små buketter af broccoli, snittet forårsløg og efter 1-2 minutter yderligere, bønnespirene. Smag til med østerssauce og agave, og tag straks panden af varmen. Vend squashnudler i, og smag til igen. Servér straks med lime og soja til.
- TIP! Ristede peanuts er også skønne i retten.