-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Sådan laver du carbonara med alt godt fra spisekammeret
2
Ingredienser
- 1-2 løg
- 1 porre eller 2-3 forårsløg
- 3 fed hvidløg
- 6 soltørrede tomater i olie eller tørrede
- 3 spsk olivenolie
- 200 g spaghetti
- salt og peber fra kværn
- 3 æg
- 2-3 spsk fløde, hvis du har det (ellers lidt vand)
- 50 g friskrevet parmesanost eller grana padano-ost
- lidt bredbladet, hakket persille til pynt
Sådan laver du carbonara med alt godt fra spisekammeret
- Rens løg, porre og hvidløg, og hak eller skær i ringe, som du synes. Skær soltørrede tomater i strimler.
- Kog pastaen 2 min mindre, end der står på anvisningen på pakken, (ca. 7 min) i saltet vand.
- Imens steges grøntsagerne ved middel varme i olie på en stor pande. Når pastaen er klar, hældes vandet fra, men gem 2-3 dl af kogevandet.
- Pisk æggene sammen med lidt vand og revet ost. Kom friskkværnet peber på panden, men vent med salt til til sidst. Vend den kogte pasta op på panden, og lad den stege med.
- Kom kogevandet ved lidt ad gangen, så det jævner, og pisk med gaffel æggemassen op på panden, så den lægger sig rundt om hver pasta. Smag til, og drys med persille, eller vend persillen i sammen med æggene, så den også lige får varme.
PRØV OGSÅ: Meatballs med glaskålspasta