-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Sådan laver du carbonara med alt godt fra spisekammeret
2
Ingredienser
- 1-2 løg
- 1 porre eller 2-3 forårsløg
- 3 fed hvidløg
- 6 soltørrede tomater i olie eller tørrede
- 3 spsk olivenolie
- 200 g spaghetti
- salt og peber fra kværn
- 3 æg
- 2-3 spsk fløde, hvis du har det (ellers lidt vand)
- 50 g friskrevet parmesanost eller grana padano-ost
- lidt bredbladet, hakket persille til pynt
Sådan laver du carbonara med alt godt fra spisekammeret
- Rens løg, porre og hvidløg, og hak eller skær i ringe, som du synes. Skær soltørrede tomater i strimler.
- Kog pastaen 2 min mindre, end der står på anvisningen på pakken, (ca. 7 min) i saltet vand.
- Imens steges grøntsagerne ved middel varme i olie på en stor pande. Når pastaen er klar, hældes vandet fra, men gem 2-3 dl af kogevandet.
- Pisk æggene sammen med lidt vand og revet ost. Kom friskkværnet peber på panden, men vent med salt til til sidst. Vend den kogte pasta op på panden, og lad den stege med.
- Kom kogevandet ved lidt ad gangen, så det jævner, og pisk med gaffel æggemassen op på panden, så den lægger sig rundt om hver pasta. Smag til, og drys med persille, eller vend persillen i sammen med æggene, så den også lige får varme.
PRØV OGSÅ: Meatballs med glaskålspasta