-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Koldskål
Forleden kom min veninde forbi med en lille pose fyldt med det smukkeste bordeauxfarvede støv.
Og hvad bruger man så lige den slags til? Tja, det pynter i hvert fald på både flødeskum og hjemmelavede chokolader, men nu hvor det er højsommer, måtte jeg simpelthen afprøve støvet i den danske sommerdessert nr. 1: koldskål. Resultatet blev faktisk både smukt og lækkert med den lidt syrlige smag af brombær!
Eneste ulempe ved brombærstøv er, at man ikke lige kan købe det hos sin lokale købmand nede på hjørnet. Man skal altså en tur forbi en specialforretning eller bestille det via nettet. Men er du vild med at pynte kager eller desserter, er det besværet værd. Og det er da lidt blæret at have brombærstøv stående på krydderihylden!
Bærstøv fås i øvrigt også i varianter som hindbærstøv og blåbærstøv.
Koldskål med brombærstøv
4 personer
½ vaniljestang
4 spsk. rørsukker
2 pasteuriserede æggeblommer
½ liter kærnemælk
½ liter yoghurt naturel
citronsaft
Tilbehør:
kammerjunkere
evt. lidt brombærstøv
1. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og bland dem med sukkeret.
2. Pisk æggeblommer og vaniljesukker skummende og tilsæt kærnemælk og yoghurt naturel. Smag til med citronsaft og lad evt. koldskålen trække i køleskabet.
3. Servér koldskålen med kammerjunkere og evt. et drys brombærstøv.