-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Sprød rødkålsalat med honning, ingefær og æble
Rødkål er fyldt med vitaminer og får sødme, syre og karakter fra honning, æble og ingefær. Denne rødkålssalat passer perfekt til den lidt tunge julemad og vil pynte på ethvert julebord. Her får du opskriften på den friske og lækre rødkålssalat:
4-6
Total:15 minutter
Arbejdstid:15 minutter
Ingredienser
- RØDKÅLSSALAT til julemiddagen:
- 400 g rødkål, ca. ½ lille rødkålshoved
- saften af 1 appelsin
- 3-4 spsk æbleeddike
- 2-3 spsk flydende honning
- 1½ tsk fintrevet ingefær
- lidt salt og knust tørret chili
- 2 æbler
- 1-2 stilke bladselleri
- 5-6 tørrede figner
- salt og peber.
Sådan gør du
- Snit rødkålen fint – gerne på en mandolin.
- Rør appelsinsaft sammen med æbleeddike, honning, ingefær, salt og chili.
- Tag kernehuset ud af æblerne, og skær dem i skiver.
- Snit bladselleri i skrå skiver, og skær fignerne i mindre stykker.
- Bland rødkål sammen med marinaden, æbler, bladselleri og figner.
- Smag på salaten, og vurdér, om du synes, der skal lidt mere syrlighed til.
- Krydr evt. salaten med ekstra æbleeddike, lidt salt og peber.