6 serier du skal se, hvis du har hjertesorger
SPONSORERET indhold

6 serier du skal se, hvis du har kærestesorg

Dyne, Sofa, Ben & Jerry-is og tv-serier er ret optimale ingredienser og remedier til at pleje dine hjertesorger. Vi har samlet 6 serier, der alle handler om kærligheden i alle dens sure/søde afskygninger. Fra krimidramaet The Affair til den flotte periodedramaserie Downton Abbey, der har skruet godt op for sæbeoperaelementer og smukke kostumer.

Af: Lucia Odoom
07. jun. 2015 | Livsstil | Eurowoman

Sex and the City
Serien/filmene, som vist ikke behøver nogen nærmere introduktion, men er et must hvis du ligger i fosterstilling og har brug for en håndfuld fiktive veninder at relatere til. Sex and the City er blevet serien, hvor vi enten føler os som en Samantha, en Carrie, en Charlotte eller en Miranda i vores måder at takle kærlighed på. Sex and the City er serien, der er for dig, når kærligheden ikke skuffer. Du kan altid udvide med de to SATC film. 

The Affair
The Affair er ikke den hurtigste serie i verden, men i dens langsomme tempo er der masser af gaver at hente. Serien skildrer en affære set fra de to hovedpersoners forskellige perspektiver. Forfatteren Noah Solloway keder sig i sin komfortable øvre middelklasse-tilværelse og lever i sin rige og succesfulde svigerfars skygge. Da han møder servitricen Alison, slår det gnister. Hun bliver hans muse og elskerinde. Serien viser det umulige ved en affære og det destruktive ved løgnen, men også det menneskelige og sårbare, der ligger til grund for utroskab. Og så er der et lille underliggende krimiplot, som giver serien et ekstra twist.
Kan ses på HBO Nordic.

HBO Nordic

LÆS OGSÅ: "Jeg tænker alt muligt klamt, og så spørger den ene, om jeg vil have noget coke"

Tell Me You Love Me
Selvom HBO serien Tell Me You Love Me kun fik sølle to sæsoners levetid, så er den i dén grad værd at se. Seriens omdrejningspunkt er par i forskelligere stadier af deres liv, og de udfordringer de hver især har med parforholdet. Særligt sexscenerne i serien er ret realistiske, og viser hvad der egentligt kan være på spil mellem menneske både seksuelt og følelsesmæssigt. Det er sjældent at en serie også tør vise kærligheden mellem ældre mennesker på lige fod med yngre par, men det formår denne serie at gøre på en interessant og gribende måde.
Kan ses på HBO Nordic.

HBO Nordic

Felicity
Det kan være sundt at se sin egen tendens til at sætte dem man holder af op på en piedestal, de på ingen måde hører hjemme på. Felicity er i grunden en form for stalker, der vælger at flytte fra universitet i sidste øjeblik, så hun kan gå på samme universitet i New York, som ham hun har et crush på; Ben Covington med det flotte hår og de drømmende øjne. Og hendes forelskelse minder os om, at kærligheden til tider også gør blind og får os til at opføre os vanvittigt engang imellem. Hvis du er til den klassiske trekantskærlighedshistorie så er Felicity den bedste af slagsen.


Kan købes på DVD  

My So Called Life
My So Called Life er den klassiske high-school teenserie, som desværre kun fik et års levetid fra 1994-1995. Den beskriver livet for 15 årige Angela Chase, som bliver spillet af en ung Claire Danes, før hun fik sit helt store gennembrud på filmlærredet. Angela er voldsomt forelsket i Jordan Catalano, skolens misforståede bad boy, som bliver spillet af Jared Letho. Hun er forelsket på den der “inderst inde elsker du også mig” måde, og det er der kommet en skøn serie ud af. Hvis du har svaghed for 90’er skovmandsskjorter, hennahår og følsom alternativ rockmusik, så er denne serie den perfekte hjertestarter.


Kan købes på DVD 

Downton Abbey
Der er intet så trøstende som periodedrama-serier, hvor alle holder på formerne og drikker te og sladrer. I Downton Abbey følger vi livet blandt herskab og tjenestefolk på et engelsk gods i starten af 1900-tallet. Og selvom det måske lyder kedeligt på papiret, så er denne her serie forklædt som en god sæbeopera, hvor alle karaktererne har et mere besværligt kærlighedsliv, end du har.


Kan købes på DVD

LÆS OGSÅ: Derfor skriver han ikke tilbage til dig

LÆS OGSÅ: Derfor skrumper silikonebrysterne

LÆS OGSÅ: "Den perfekte barm er den, hvor det ene bryst er lidt større end det andet"