adventsgaver jul
SPONSORERET indhold

12 fantastiske adventsgaver til dem, du holder af

Savner du inspiration til årets adventsgaver? Vi har samlet en række gode bud til både ham, hende og barnet.

Af: Redaktionen Foto: Getty
17. nov. 2021 | Livsstil | ALT.dk

Selvom advent kun løber over fire søndage, kan tanken om at købe endnu flere gaver virke helt uoverskuelig. Vi har hjulpet dig og fundet fire gode adventsgaver til ham, hende og barnet. Forhåbentlig giver det lidt mere overskud til at hygge dig med dem, du holder af.

Adventsgaver til hende

1. Luksus flødeboller

Floedeboller-final.jpg

Forkæl din partner, mor, søster eller en anden dejlig kvinde med lækre flødeboller fra danske Summerbird. Prøv den nye særlige udgave med brombærskum overtrukket med Summerbirds prisbelønnede Amber-chokolade. Du kan selvfølgelig også give de klassiske hvide chokolade-flødeboller med lakridsskum og marcipanbund. De er altid et hit.

Summerbird flødeboller, 64 kroner

2. Fine ord

Mulepose-final.jpg

Vi er vilde med den danske illustrator Line Jensen, der i den grad er blevet populær på Instagram med sine fine tegninger og livsbekræftende budskaber i stil med "Alle kan ikke alt altid", "Det er bare en fase" og - som på denne mulepose - "Alt blir godt igen". Betryggende ord at tage ind - og med sig ud i livet.

Mulepose, 180 kroner

3. En kop til enhver lejlighed

 

Kop-final.jpg

Hvad enten din kæreste, søster eller mor drikker kaffe eller te, vil en smuk keramikkop uden tvivl vække glæde. Du kan eksempelvis købe denne superfine kop fra Nordal. 

Kop, Nordal, set til 70 kroner hos Louisianas webshop her.

4. Hold ørene lune

 

Hue-final.jpg

Kom de kolde ører i forkøbet og køb en hue til hende, du holder af, så hun kan komme gennem julen uden at fryse ørerne af. Du kunne for eksempel købe en fin hue fra Beck Söndergaard, som har flere forskellige farver og . De laver fine huer i forskellige fine farver og former.

Hue, Beck Söndergaard, 399 kroner

Adventsgaver til ham

1. Smurt ind i olivengrøn kærlighed

olivenolie.jpg

Der findes olivenolie – og så findes der olivenolie. Den, som nærmest smelter på tungen og har en dyb, rund smag af oliven. Forkæl en mand, du holder af, med en lækker olivenolie, som han kan nyde som dyppelse til godt brød eller over friske tomater.  

Køb f.eks. denne her økologiske olivenolie fra Colombani til 375 kroner for tre liter. 

2. Sluk kaffetørsten – kaffebønner fra Prolog Coffee

coffee.jpgFoto: Getty Images

Espresso eller filter? Køb de bønner, der passer til det, han drikker. Du kan blandt andet prøve Prolog Coffee Bars bønner. Kaffebaren blev sidste år kåret til Byens Bedste Kaffe i København. Har han ikke en kværn til bønnerne, kan man ofte gå ned i den butik, man har købt bønnerne i og få dem kværnet – og ellers kunne en kaffekværn med god grund være en af de andre adventsgaver, du giver ham…

Kaffebønner fra Prolog Coffee fra 106 kroner pr. pose

3. Hold halsen varmen

 

ARKK-final1.jpg

Et halstørklæde er altid dejligt, når kulden kommer. Giv ham et lækkert et, han kan varme sig på. Hvis du vil flotte dig lidt, kan du blandt andet købe dette fine halstørklæde fra ARKK.

Halstørklæde fra ARKK til 299 kroner

4. En tur i teatret 

Giv ham en gave, som du – hvis du er heldig at få en invitation – også kan få gavn af; et gavekort til teatret. Gavekortet giver adgang til et utal af oplevelser, fra små opsætninger på Nørrebro Teater til de store forestillinger på Det Kongelige Teater. Læs mere her. 

Adventsgaver til barnet (9-14 år)

1. På tur med Anders And 

Anders-And-final.jpg

Giv dit barn et afbræk fra skærmen og mulighed for at forbedre sine læsefærdigheder med et abonnement på Anders And . Her kan dit barn hver uge komme med en tur til Andeby, hvor alle Walt Disneys velkendte figurer fjoller rundt på nye eventyr.

Køb abonnement til Anders And & Co  - se mere på MitBad, priser fra 149 kr.

2. Kagefest i køkkenet

Bagebog 1.jpg

Denne bagebog er skabt til børn og nybegyndere. Med ca. 30 opskrifter på lækre kager, kan børnene lære at bage - sammen med de voksne. Opskrifterne skulle være lette at kaste sig over og fyldt med farver, fest og gode smage.

Vores Bageeventyr, Gyldendal, Set hos Saxo til 199,95 kroner

3. Drik vand med god samvittighed

drikkedunk_rustfrit_staal_ayaida_miljoe.jpeg

Denne fine drikkedunk fra danske Ayaida er ikke kun god til skoleudflugter eller en skovtur med familien, men støtter også en god sag. Hvis du køber den gennem Økofamilien donerer Økofamilien i samarbejde med Ayaida 100 liter vand til børn i Afrika gennem UNICEF.

Organisk drikkedunk, Ayaida, 189,00 kroner. Køb den bl.a. hos Økofamilien.

4. Udvid ordforrådet

Alias kids.jpg

Forklar, hvad du ser på billedet, uden at fortælle hvad der er på billedet. Sådan lyder børneversionen af Alias, der er en god måde at udfordre og udvide dit barns ordforråd. Børn helt ned til fem år kan være med, og hvis det bliver lidt for let, kan man altid kombinere det med voksenudgaven, hvor billeder er erstattet af ord.

Alias kids, 199,95 kroner. Køb det bl.a. her

Anbefalet til dig