adventsgaver jul
Foto: Getty Vi har samlet inspiration til årets adventsgaver til hele familien.

12 fantastiske adventsgaver til dem, du holder af

Savner du inspiration til årets adventsgaver? Få inspiration her.

Punkt 1 under "Adventsgaver til barnet" er en reklame.

Selvom advent kun løber over fire søndage, kan tanken om at købe endnu flere gaver virke helt uoverskuelig. Vi har hjulpet dig og fundet fire gode adventsgaver til ham, hende og barnet. Forhåbentlig giver det lidt mere overskud til at hygge dig med dem, du holder af.

Adventsgaver til hende

1. Luksus flødeboller

Flødeboller Summerbird.jpg

Forkæl din partner, mor, søster eller en anden dejlig kvinde med lækre flødeboller fra danske Summerbird. Prøv den nye særlige udgave med brombærskum overtrukket med Summerbirds prisbelønnede Amber-chokolade. Du kan selvfølgelig også give de klassiske hvide chokolade-flødeboller med lakridsskum og marcipanbund. De er altid et hit.

Summerbird flødeboller Mini Piemonte, 64 kroner

2. Fine fusser

15715063_28689663_1000.jpg

Der er ikke noget mere lækkert end at varme sig på fine sokker. Mange danske og udenlandske mærker laver sokker med glimmer og forskellige mønstre, men her på redaktionen er vi særligt vilde med dem fra Missoni. De fine sokker pifter ethvert kedeligt outfit op.

Sokker, Missoni, 337 kroner

3. En kop til enhver lejlighed

 

Hay kop.jpgHvad enten din kæreste, søster eller mor drikker kaffe eller te, vil en smuk keramikkop uden tvivl vække glæde. Du kan eksempelvis købe denne superfine kop fra danske Hay. 

Kop, Jessica Hans Mug, Hay, 199 kroner. Kan købes her

4. Hold ørene lune

 

imagepm7bs.pngFoto: Uniqlo 

Kom de kolde ører i forkøbet og køb en hue til hende, du holder af, så hun kan komme gennem julen uden at fryse ørerne af. Du kunne for eksempel købe en hue fra japanske Uniqlo. De laver fine huer i forskellige farver og til priser, de fleste har råd til.

Hue, Uniqlo, 99 kroner

Adventsgaver til ham

1. Smurt ind i olivengrøn kærlighed

olivenolie.jpg

Der findes olivenolie – og så findes der olivenolie. Den, som nærmest smelter på tungen og har en dyb, rund smag af oliven. Forkæl en mand, du holder af, med en lækker olivenolie, som han kan nyde som dyppelse til godt brød eller over friske tomater.  

Køb f.eks. denne her økologiske olivenolie fra Colombani til 375 kroner for tre liter. 

2. Sluk kaffetørsten – kaffebønner fra Prolog Coffee

coffee.jpgFoto: Getty Images

Espresso eller filter? Køb de bønner, der passer til det, han drikker. Du kan blandt andet prøve Prolog Coffee Bars bønner. Kaffebaren blev sidste år kåret til Byens Bedste Kaffe i København. Har han ikke en kværn til bønnerne, kan man ofte gå ned i den butik, man har købt bønnerne i og få dem kværnet – og ellers kunne en kaffekværn med god grund være en af de andre adventsgaver, du giver ham…

Kaffebønner fra Prolog Coffee fra 112 kroner pr. pose

3. Hold halsen varmen

 

halstørklæde cos.jpegFoto: COS

Et halstørklæde er altid dejligt, når kulden kommer. Giv ham et lækkert et, han kan varme sig på. Hvis du vil flotte dig lidt, kan du blandt andet købe dette fine cashmere halstørklæde fra COS.

Halstørklæde fra COS til 650 kroner

4. En tur i teatret 

Giv ham en gave, som du – hvis du er heldig at få en invitation – også kan få gavn af; et gavekort til teatret. Gavekortet giver adgang til et utal af oplevelser, fra små opsætninger på Nørrebro Teater til de store forestillinger på Det Kongelige Teater. Læs mere her. 

OBS: Husk at holde øje med de gældende coronaregler.

Adventsgaver til barnet (9-14 år)

1. REKLAME: På tur med Anders And 

Forside Anders And & Co.jpg

Reklame: Giv dit barn et afbræk fra skærmen og mulighed for at forbedre sine læsefærdigheder med et abonnement på Anders And . Her kan dit barn hver uge komme med en tur til Andeby, hvor alle Walt Disneys velkendte figurer fjoller rundt på nye eventyr.

Køb 11 numre af Anders And & Co for 299 kroner.

2. Boller op og boller ned

Børnenes bagebog.jpgFoto: Politikens Forlag

Denne bagebog er skabt til børn og nybegyndere. Med ca. 75 opskrifter på alt fra surdej og rugbrød til hindbærsnitter og macarons kan børnene lære, at hjemmebag er hyggeligt, nemt og ofte lækrere, end det man kan købe i den lokale bager. Samtidig giver det også børnene en tryghed i at begå sig i køkkenet.

Børnenes bagebog, Politikens Forlag, 225 kroner

3. Drik vand med god samvittighed

drikkedunk_rustfrit_staal_ayaida_miljoe.jpeg

Denne fine drikkedunk fra danske Ayaida er ikke kun god til skoleudflugter eller en skovtur med familien, men støtter også en god sag. Hvis du køber den gennem Økofamilien donerer Økofamilien i samarbejde med Ayaida 100 liter vand til børn i Afrika gennem UNICEF.

Organisk drikkedunk, Ayaida, 179,00 kroner. Køb den bl.a. hos Økofamilien.

4. Udvid ordforrådet

Alias kids.jpg

Forklar, hvad du ser på billedet, uden at fortælle hvad der er på billedet. Sådan lyder børneversionen af Alias, der er en god måde at udfordre og udvide dit barns ordforråd. Børn helt ned til fem år kan være med, og hvis det bliver lidt for let, kan man altid kombinere det med voksenudgaven, hvor billeder er erstattet af ord.

Alias kids, 199,95 kroner. Køb det her

Se, hvad vi ellers skriver om: Advent, Jul, Gaver til børn og Julegaver