Danmarks sødeste kassedame 2021

Foto: Tegning af Ida Gantriis Vær med til at beslutte, hvem der skal løbe med titlen som Danmarks sødeste kassedame m/k 2021.

Nu kan du stemme: Hvem er Danmarks sødeste kassedame m/k 2021?

Juryen har læst samtlige indstillinger og fundet frem til årets fem finalister. Du kan afgive din stemme her og være med til at afgøre, hvem der skal vinde titlen og de flotte præmier til en værdi af over 21.000 kr.

Stem på én, men tænk på dem alle!

Det er mottoet bag Hjemmets kåring af Danmarks sødeste kassedame m/k 2021.

For lige nu er landets mange kassedamer fremme i forreste linje for at sørge for, at vi alle sammen kan komme nogenlunde igennem coronavirussen Covid-19.

De fortjener alle utrolig stor anerkendelse. Derfor: Tænk på dem, når du stemmer på din favoritkandidat nedenfor. Og tænk på dem, næste gang du handler i dit lokale supermarked eller hos din lokale købmand. Gi’ dem et smil og en sød bemærkning. Det fortjener de hver og én. 

Hvem skal være Danmarks sødeste kassedame m/k 2021?

Læs om de fem kandidater her

Klik på din favorit og afgiv din stemme på den røde knap under billederne af de fem finalister.

Præmieliste: Danmarks sødeste kassedame 2021

Vinderen af konkurrencen Danmarks sødste kassedame får en række flotte præmier til en samlet værdi af over 11.000 kr samt en gavecheck fra Hjemmet på 10.000 kr. Alt sammen skattefrit.

Samlet værdi af præmier = 11.872 kr.

Trøstepræmier 

De fire finalister får hver især en gavecheck fra Hjemmet på 1.500 kr. samt en lækker trøstepræmie med tre forskellige slags økologisk chokolade fra Økoladen.dk til en værdi af 230 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Danmarks sødeste kassedame

610x200_woordy_knap2.jpeg