Audrey Castañeda portræt
SPONSORERET indhold

Audrey Castañeda: Det gjorde mig nærmest angst for kærligheden, at jeg ikke kan få børn

Komikeren Audrey Castañeda har altid fulgt sine drømme. Men som 40-årig brast den største drøm af dem alle – hun fik at vide, at hun ikke kunne få børn. Det fortæller hun om i denne uges Hendes Verden.

Af: Marie Varming og Emma Kleist Christensen Foto: Sara Skytte
30. apr. 2018 | Livsstil | Hendes Verden

Når Audrey Castañeda står på en scene, er hun selvsikker og stærk. Lige siden hun var barn, har hun aldrig ladet noget eller nogen stoppe sig.

Men i 2008 skete der noget, der rystede hele komikerens verden: Audrey fik at vide, at hun ikke kunne få børn.

- Det slog mig fuldstændig af pinden, for jeg er typen, der aldrig har accepteret et nej, fortæller den 50-årige komiker og skuespiller i denne uges Hendes Verden, inden hun fortsætter:

- Jeg havde en livskrise, for det gik op for mig, at når min mor dør, så er jeg det sidste led, og når jeg dør, er der ingen, der går op på loftet, og kigger alle mine ting igennem. Jeg har ingen søskende, så jeg er ingens tante Audrey. Jeg kiggede tilbage på mit liv og tænkte: Hvad er det, jeg har knoklet for?

Livskrisen ramte hårdt for Audrey Castañeda. For det var ikke kun dét, at hun ikke kunne få børn, der tvang komikeren i knæ. Ligesom mange andre var hun blevet ramt af finanskrisen efter at have optaget et dyrt boliglån, og hun havde svært ved at få jobs. Samtidig var hun var single, og da nyheden om, at hun ikke kunne få børn ramte, flød bægret for første gang helt over.

- Hvordan skulle jeg fortælle en mænd, at vi ikke skulle have børn? Det gjorde mig nærmest angst for kærligheden, fortæller hun.

I dag, ti år efter, er situationen en anden. Audrey Castañeda har stadig ar på sjælen, men hun er glad og har lyst til livet. Også selvom den måske ikke inkluderer børn.

Læs hele interviewet med Audrey Castañeda i denne uges Hendes Verden, som er på gaden nu. Her fortæller hun blandt andet om at være anderledes i skolen, om sin opvækst på et plejehjem og om hendes vej til at stå på scenen og lave det, hun elsker.

Anbefalet til dig