Christina Nørby Ibsen
SPONSORERET indhold

Ibsen om bruddet med Bubber: Jeg er nødt til at sige én ting

Christina Nørby Ibsen blev ikke forladt. Hun valgte selv at gå, da hendes mand gennem næsten 30 år, tv-vært Niels Christian Meyer – bedre kendt som Bubber – fandt sammen med en anden kvinde og skubbede Ibsen ind i en dyb sorg.

Af: Redaktionen Foto: Her og Nu/Lars E Andreasen
03. maj. 2021 | Livsstil | ALT.dk

28 års ægteskab.

Hvordan kommer man videre fra det?

Det spørgsmål har den 54-årige Christina Nørby Ibsen skullet forholde sig til, siden hendes eksmand fandt sammen med en anden kvinde, og livet i den grad slog en saltomortale.

I november 2019 blev det nemlig offentliggjort, at tv-vært Niels Christian Meyer, der er bedre kendt som Bubber, ventede barn med parrets tidligere barnepige, og at hans ægteskab med Ibsen var slut.

Den livsomvæltende begivenhed er siden blevet temaet i Ibsens podcast ”For altid forandret”, hvor hun blandt andet taler om sin egen og andres livskriser og undersøger, hvordan man kommer ud på den anden side, når alt pludselig forandres.

For tæppet blev i den grad revet væk under Christina Nørby Ibsen, der både har kæmpet med chok, vrede og forbudte tanker i perioden efter bruddet, fortæller hun i et stort interview hos Berlingske:

”Jeg var så mega, mega ked af det. Jeg kunne simpelthen ikke rejse mig og følte, at jeg lå på bunden af et stort, sort hul, som jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle komme op af. Jeg prøvede virkelig, men der var intet, som virkede,” siger Ibsen, der i dag har fået en ny mand ind i sit liv, som hun er blevet glad for.

Læs også: Efter bruddet med Bubber: ”Mit fokus har været at passe på mig selv"

"Det var mit valg, at det ikke gik"

I interviewet fortæller hun også, at hun har brug for at gøre følgende klart:

”Jeg tror, at mange kan genkende, at det er rigtig ærgerligt at blive fremstillet som den sølle, når man bliver skilt på den baggrund, vi gjorde. Hvor er det synd for dig, at Bubber har fundet en ung kæreste og sidder og fist bumper med Oliver Bjerrehuus, mens du står alene tilbage og bliver en gnaven, gammel dame, som kun har din hund og børnebørn at gå op i, tænkte folk, og jeg havde en oplevelse af, at den fortælling pillede min kvindelig- og selvstændighed ud af mig. Derfor er jeg nødt til at sige, at sådan var det ikke (…) Ja, det var rigtig synd for mig, men jeg blev ikke forladt. Jeg var bare nødt til at gå. Det var mit valg, at det ikke gik.”

Læs hele interviewet hos Berlingske her.

Anbefalet til dig