"Den er fantastisk og giver øjeblikkeligt babyblød hud"
SPONSORERET indhold

"Den er fantastisk og giver øjeblikkeligt babyblød hud"

Sanne Sehested, 32, er kreativ direktør i det danske tøjfirma Gestuz. Præcis som mærkets sommerkollektion er hendes skønhedsfavoritter holdt i smukke pastelfarver og naturlige nuancer.

Af: Julie Kraase Brandt Foto: Pr.
11. maj. 2014 | Livsstil | ALT for damerne


1. Strålende glød
En gang om ugen bruger jeg en ansigtsskrub fra Origins, der hedder Modern Friction. Den er fantastisk og giver øjeblikkeligt babyblød hud. Jeg elsker også Rudolph Cares ansigtsolie, som giver fantastisk glød.
ModernFriction, Origins, 325 kr.


2. Solvarm duft
Jeg elsker parfumen Beach Walk fra Maison Martin Margiela. Den er frisk og karismatisk og så minder den mig om sol og sommer.
ReplicaBeach Walk, edt 100 ml, Maison Martin Margiela, 705 kr.


3. Strålende hud
Jeg elsker kropsolier og er storforbruger af bodylotion. Mit yndlingsprodukt er Rudolph Cares kropsolie, som giver den absolut blødeste hud. Tromborgs body scrub med lemongrass er jeg også rigtigt glad for. Den bruger jeg en gang om ugen. Det er et absolut must for mig at have glat og strålende hud.
Acai Body Oil, Rudolph Care, 445 kr.

4. Naturlig makeup
Rouge er et must for mig, der er mor til to og har en hektisk hverdag – den frisker øjeblikkeligt huden op. Jeg er også glad for nudefarvede øjenskygger, mascara fra MAC og Young Bloods mineral foundation, som giver en perfekt hud. Jeg elsker makeup – men det skal være naturligt.
DiorshowFusion Mono Matte, Songe, Dior, 250 kr.

5. Dæmper volumen
En shampoo og kur fra Aveda gør håret ekstra lækkert. Mit hår er tykt og stort, så jeg skal føntørre det for at dæmpe volumen, men jeg øver mig i ikke at style det for meget. Mine kolleger og veninder siger altid, at det er finest, de dage jeg ikke gør meget ved det. Remedy Daily Hair Repair, Aveda, 319 kr.


6. Min næste skønhedsinvestering
Må være en Clarisonic rensebørste, som jeg har hørt, skulle være en fantastisk investering og give den blødeste hud.
Mia2, Clarisonic, 1.095 kr.


7. Favoritter til ansigtet
Til mit ansigt bruger jeg produkter fra Exuviance, som, jeg synes, kan alt: de giver en flot udstråling, minimerer fine linjer, og gør, at jeg stort set aldrig har hudproblemer. Jeg bruger serum, dagcreme med SPF30, natcreme og øjencreme hver dag, og er meget bevidst om at få renset min hud hver morgen og aften.
Age Reverse Day Repair SPF 30, Exuviance, 599 kr.

LÆS OGSÅ: Snyd dig til glød - De bedste selvbrunere