Dennis Knudsen
SPONSORERET indhold

Dennis Knudsen blev snydt af babymor

Dennis Knudsen er for nylig blevet solofar til sønnen Lucas, men inden det lykkedes, havde han en ubehagelig oplevelse med en kvinde, som, han troede, ventede hans barn, fortæller makeupartisten i en ny podcast.

Af: Marie Varming Foto: Bo Nymann
18. okt. 2019 | Livsstil | Hendes Verden
Dennis Knudsen
0:00 | Afspil

Hele vejen rundt om Dennis Knudsen

Dennis Knudsen

Hele vejen rundt om Dennis Knudsen

Hør et par minutter af podcasten med Dennis Knudsen.

arrow-down

Det har været en lang og tung vej at blive far, og han er blevet snydt og skuffet undervejs. Det fortæller makeupartist og kendisfrisør Dennis Knudsen i Hendes Verden podcasten ”Hele vejen rundt”, som kan høres i Apple Podcasts.

LYT TIL AFSNITTET MED DENNIS KNUDSEN I TALK TOWN

I mere end 20 år forsøgte Dennis Knudsen at blive far med seks forskellige kvinder.

På et tidspunkt blev en kvinde, som Dennis Knudsen var i fertilitetsbehandling med, gravid. Dennis Knudsen var selvfølgelig lykkelig over udsigten til at skulle være far, men han kunne også fornemme, at noget var galt.

– Det passede ikke med terminen i forhold til, hvornår vi havde fået lagt æg op, husker den 56-årige makeupartist og solofar.

– Det viste sig, at jeg ikke var faren. Hun havde været ude i byen og haft det sjovt med en anden mand, mens vi var i behandling. Det var et nederlag, men heldigvis fandt jeg ud af det midt i processen, så jeg ikke stod og tog imod et barn, som, jeg troede, var mit, husker Dennis Knudsen, der har Lucas med i podcast-studiet.

Et ønskebarn

Efter den grimme oplevelse valgte Dennis Knudsen at få barnet med en rugemor, som ikke kommer til at have ret meget med Lucas at gøre.

– Jeg fik Lucas med en ægdonor og en rugemor, og det var det bedste, der kunne ske. Han er et ønskebarn, der er 100 procent mit barn, og det er kun mig og ham. Der er ikke nogen lesbisk eller heteroseksuel kvinde, der står og hiver i den anden ende eller flytter til udlandet med Lucas. Det er bare mig og ham, og jeg har 100 procent ansvar for, at Lucas får et godt liv, siger Dennis Knudsen.

Få hele historien i podcasten ”Hele vejen rundt”.

Anbefalet til dig