backward
play
forward
0.00 / 0.00
Dennis Knudsen

Foto: Bo Nymann

Dennis Knudsen blev snydt af babymor

Dennis Knudsen

Hele vejen rundt om Dennis Knudsen

Hør et par minutter af podcasten med Dennis Knudsen.

arrow-down

Dennis Knudsen er for nylig blevet solofar til sønnen Lucas, men inden det lykkedes, havde han en ubehagelig oplevelse med en kvinde, som, han troede, ventede hans barn, fortæller makeupartisten i en ny podcast.

Det har været en lang og tung vej at blive far, og han er blevet snydt og skuffet undervejs. Det fortæller makeupartist og kendisfrisør Dennis Knudsen i Hendes Verden podcasten ”Hele vejen rundt”, som kan hentes i podcast-appen Talk Town.

LYT TIL AFSNITTET MED DENNIS KNUDSEN I TALK TOWN

I mere end 20 år forsøgte Dennis Knudsen at blive far med seks forskellige kvinder.

På et tidspunkt blev en kvinde, som Dennis Knudsen var i fertilitetsbehandling med, gravid. Dennis Knudsen var selvfølgelig lykkelig over udsigten til at skulle være far, men han kunne også fornemme, at noget var galt.

– Det passede ikke med terminen i forhold til, hvornår vi havde fået lagt æg op, husker den 56-årige makeupartist og solofar.

– Det viste sig, at jeg ikke var faren. Hun havde været ude i byen og haft det sjovt med en anden mand, mens vi var i behandling. Det var et nederlag, men heldigvis fandt jeg ud af det midt i processen, så jeg ikke stod og tog imod et barn, som, jeg troede, var mit, husker Dennis Knudsen, der har Lucas med i podcast-studiet.

Et ønskebarn

Efter den grimme oplevelse valgte Dennis Knudsen at få barnet med en rugemor, som ikke kommer til at have ret meget med Lucas at gøre.

– Jeg fik Lucas med en ægdonor og en rugemor, og det var det bedste, der kunne ske. Han er et ønskebarn, der er 100 procent mit barn, og det er kun mig og ham. Der er ikke nogen lesbisk eller heteroseksuel kvinde, der står og hiver i den anden ende eller flytter til udlandet med Lucas. Det er bare mig og ham, og jeg har 100 procent ansvar for, at Lucas får et godt liv, siger Dennis Knudsen.

Få hele historien i podcasten ”Hele vejen rundt”.

Om podcasten 'Hele vejen rundt'

HeleVejenRundt_final_til_artikel.jpg

Hele vejen rundt om de kendte

Der findes omveje, afveje, lige veje og genveje. Der findes kommandoveje og veje, der går lige i hjertet.

Vi spørger en række kendte mennesker om deres veje rundt i livet. 

Hvornår har livet været lige ud af landevejen, og hvornår har de for alvor mistet vejgrebet?

LYT TIL HELE VEJEN RUNDT

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview, Kendte, Podcast og Donorbørn