Her er 3 geniale rejseapps, du aldrig har hørt om
SPONSORERET indhold

Her er 3 geniale rejseapps, du ikke kender

Stifter af den anmelderroste fly-app AirHelp guider til, hvilke rejseapps du bør installere på din smartphone.

Af:: Newspaq Foto: Alamy
17. jan. 2015 | Livsstil | ALT for damerne

Med apps ved hånden kan planlægningen af rejsen gå hurtigt og nemt, ligesom de kan gøre flyturen en hel del sjovere.

Den ene grundlægger af app'en AirHelp, Nicolas Michaelsen, guider her til de tre rejseapps, som han benytter sig allermest af for tiden, og som han mener, at alle rejseentusiaster bør anskaffe sig.

Den første anbefaling er den amerikanske app Hitlist.

- Hitlist vender søgeprocessen på hovedet. Du fortæller simpelthen app'en, hvor du gerne vil hen, og så fortæller den dig, hvornår det er billigst at rejse, siger han til Newspaq.

Ganske enkelt indtaster man sin afgangslufthavn og ønskede destination, og så kommer app'en med flere bud på billige perioder at rejse til den ønskede destination rangerende fra laveste til dyreste.

Næste anbefaling på listen er app'en Quicket. Quicket beskrives bedst som en samlet platform for flyinformationer og specifikationer med et indspark fra de sociale medier.

- Quicket er en social rejseapp, hvor du kan se, hvem du kender igennem sociale medier, som er på samme fly som dig. Lige pludselig har man skabt en kommunikation mellem passagerer, som ikke rigtig var der før, siger Nicolas Michaelsen.

Alle passagerer, der har slået app'en til, kan så sidde og lure hinanden af på Facebook.

Foruden Facebook-funktionen har Quicket også en samlet database over alle flytyper, hvor passagererne kan se fordele og ulemper ved samtlige flysæder.

Desuden kan man via app'en bestille flybilletter, tracke sit fly og få et overblik over, hvilke bagageregler der gælder med det pågældende flyselskab.

Den sidste på listen over anbefalingsværdige apps er en klassiker.

- Jeg vil sige, at når jeg skal booke mine rejser, så bruger jeg tit Momondo. Deres brugerflade fungerer stadig rigtig godt, og tricket er selvfølgelig, at man prøver søgningen af forskellige steder, siger Nicolas Michaelsen, der derfor anbefaler, at man også altid tjekker flyselskabernes hjemmesider for billige billetter.

Han afviser myten om, at Momondo lægger cookies på computeren efter en søgning, som så medvirker til, at prisen på samme søgning bare vil stige og stige.

- Det er ikke noget, jeg har oplevet. Og jeg har testet det af, siger Nicolas Michaelsen.


LÆS OGSÅ: 18 uundværlige apps til din storbyferie

LÆS OGSÅ: 5 apps du ikke kan undvære på rejsen

LÆS OGSÅ: 10 rejsemal du skal skynde dig at se