Jan Hellesøe
Foto: Sophia Juliane Lydolph/Ritzau Scanpix Jan Hellesøe gæster det nye afsnit af 'Fedeabes forklaringer', som kan høres i Talk Town.

Mestermanipulatoren Jan Hellesøe: Mit første tv-eksperiment gik helt galt

Selv en garvet manipulator og mentalist som Jan Hellesøe kan komme til kort. Det fortæller han i en ny podcast fra Talk Town.

Han har udført et hav af tankeeksperimenter og manipuleret med os alle i bedste sendetid i programmer som ”Fuckr med din hjrne” på DR3 og ”Manipulator” på DR1. Men Jan Hellesøes allerførste tv-optræden mislykkedes faktisk, afslører han i Talk Town podcasten ”Fedeabes forklaringer”, der har Anders Lund Madsen i værtsrollen.

”Fedeabes forklaringer” vil – med tiden – udvikle sig til et opslagsværk på linje med Wikipedia. Hver uge hjælper en ekspert Anders Lund Madsen med at afdække og katalogisere verden bid for bid. I denne episode handler det om tankelæsning, manipulation og fri vilje, og det er i den anledning, at podcastværten har sat mestermanipulatoren i stævne.

”Et af de første programmer, jeg lavede – Fuckr med din hjrne på DR3 – faktisk den første optagelse, der satte jeg mig for at stirre på en ged, til den faldt om,” siger Jan Hellesøe i podcasten.

”Jeg har aldrig mødt det her filmhold før, det er første optagelse, og her sidder jeg og stirrer på en ged i hvert fald en god halv time, uden at der sker noget som helst, og jeg må sige: Vi afbryder forsøget her. Den falder ikke om.”

Hellesøe havde ladet sig inspirere af CIA, der tilbage i 70’erne og 80’erne og helt frem til 1995 trænede deres soldater i at trænge ind i fjendens hoved ved tankens kraft. Også med geder som forsøgsdyr. Men det var ikke CIA’s eneste alternative våben i kampen mod fjenderne. Hypnose og katte med indopererede mikrofoner, som kunne aflytte i det skjulte, blev også afprøvet. Det eksperiment endte dog brat under den første kats mission. Hør hvorfor, og find ud af, hvad hemmeligheden bag tankelæsning er i podcasten ”Fedeabes forklaringer”.

Fedeabes_Forklaringer_cover900.jpg

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.


Find stærke personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast