Voksen-julekalender

Foto: vildmedvin.dk Julekalendere er ikke kun for børn eller barnlige sjæle.

Guide: 14 julekalendere til voksne

Julekalendere behøver ikke kun at være for børn. Vi har samlet 14 bud på de bedste kalendere til voksne. Måske er der en for dig?

Hvem siger, at voksne ikke også har ret til at forkæle sig selv lidt ekstra i den søde julemåned? 

Uanset om du er vinentusiast, chokoladeglad eller typen, der holder af lidt til badeværelseshylden, er der noget for dig på denne liste, hvor vi har samlet 14 gode bud på julekalendere til voksne.     

1. Den salte (og bæredygtige)

lakrids-julekalender.jpg
Foto: Lakrids by Johan Bülow

Foto: Lakrids by Johan Bülow

Salte og søde fristelser omsvøbt i chokolade kan få næsten enhvers mundvand til at løbe. Med denne lækre julekalender kan du tælle ned til juleaften med glimtende kugler, knasende fristelser og søde chokolader. Og så er hele herligheden pakket i 93% genanvendeligt pap, så din samvittighed kommer ikke til at ødelægge den gode julestemning.

Lakrids by Johan Bülow-julekalenderen kan købes hos lakridsbybulow.dk og fra 300 kr. 

2. Den med kosmetik

den med kosmetik.jpg

Foto: Lookfantastic

Gør dig klar til en festlig sæson med NYXs populære julekalender, der er fyldt med lækre, glitrende produkter til badeværelseshylden. I 24 omgange får du bestsellere, der kan sætte glimmer og kulør på den kolde tid.

NYX-kalenderen kan købes hos lookfantastic.dk og koster 430 kr

3. Den pyntende

Foto: Mark Waldorf

Er du ikke til søde eller sprittede sager i 24 udgaver, kan du i stedet forsøde julen med lidt pænt pynt til hjemmet med Meri Meris fine krybespil. Hver dag får du en ny genstand til samlingen, som til sidst giver et flot krybespil i træ, som kan bruges år efter år. Julekalenderen fås også som tog og landsby. 

Meri Meri-julekalenderen med krybespil kan fås hos markwaldorf.dk til 329 kr. 

4. Den hyggelige

den hyggelige.jpg

Foto: Matas

Start de kolde og frostklare vintermorgener med en kop dampende varm selvforkælelse. Eksempelvis med denne fine julekalender, der indeholder 24 små tebreve. Hvis du ønsker et sundt, men samtidig hyggeligt alternativ til de mange julegodter, er dette et godt bud.

Økologisk te-julekalender koster 110 kr. og kan købes hos matas.dk.

5. Den med koffein 

koffein.jpg

Foto: The Brew Company

Har du brug for hjælp til at komme igennem en travl december måned, kan denne julekalender, som er proppet med koffein, måske hjælpe dig. Her får du 24 gange lov til at smage kvalitetskaffe fra hele verden.

The Brew Company-julekalenderen koster 325 kroner og kan købes på kundetbedste.com

6. Brygmesterens

brygmesterens.jpg

Foto: Vildmedvin.dk

Her er en julekalender, du ikke vil kunne få armene ned over, hvis du er pjattet med humlede drikke. Kalenderen indeholder 24 lækre øl, der forhåbentlig vil overraske dine smagsløg og gøre din december en smule mere herlig.

Øljulekalenderen kan købes på vildmedvin.dk og koster 329 kr. 

7. Den festlige

festlige.jpgFoto: Smageklubben

Hvem elsker ikke en god G&T? Med denne flotte adventskalender kan du tyvstarte nytåret og varme op til de kommende festligheder i løbet af hele december. Julekalenderen er nemlig fyldt med fire økologiske gin & tonic-smagsprøver i lækker, dansk kvalitet.

Gin&Tonic-julekalenderen koster 395 kr. og forhandles bl.a. hos smageklubben.dk.

8. Den kvalitetsbevidste

kvalitetsbevidste.jpg

Foto: Falkensten Vin

Sætter du pris på smagen af god rom, bør du prøve denne julekalender, som indeholder 24 små flasker ren nydelse. Gør de mørke decemberaftener lidt hyggeligere og glæd dig til at åbne en ny, smagfuld rom hver dag. 

Rom-julekalenderen koster 599 kr. og kan bl.a. købes hos falkenstenvin.dk.

9. Den personlige 

Foto: Cewe

Elsker du personlige gaver, er dette noget for dig. En fin og særlig julekalender, der pynter og bringer minder frem hele december. Hvem vil ikke gerne nyde et billede af dem, de holder af, og ovenikøbet nyde lækre Ferrero-chokolader?

Design din helt egen personlige chokolade-julekalender hos Cewe.dk fra 269 kr. 

10. Den med hudpleje

hudpleje.jpg

Foto: Yves Rocher

Lad huden funkle med årets julekalender fra Yves Rocher. Skønhedsgiganten har samlet nyheder og bestsellere, så du kan pleje din vintertrætte hud hele julemåneden. 

Yves Rochers fine julekalender kan købes hos yves-rocher.dk og koster 399 kroner. 

11. Den til vinelskeren

vinelskeren.jpg

Foto: vinfordig.dk

Fejr julemåneden med manér, og forkæl dig selv, eller en du holder af med 24 små flasker portvin. I portvins-julekalenderen får du 24 mini flasker med en gennemsnitsalder på 11,5 år, som kan nydes over et lækkert måltid mad eller bare gøre de mørke decemberaftener lidt hyggeligere. 

Vin-kalenderen fra Noer & Kofod Wines kan koster 599 kroner og kan købes hos vinfordig.dk.  

12. Den nostalgiske

nostalgiske.jpg

Foto: Kundetbedste.com

Denne julekalender er ren nostalgi. Miniaturemodellen forestiller Magasin anno 1933 og vil pynte lige så meget, som den vil smage. Den indeholder nemlig 24 delikate trøffelkugler fra Magasin chokolade i otte forskellige varianter. Derudover kan du tænde lys i vinduerne, så bliver det da ikke mere hyggeligt!

Magasins julekalender kan købes hos kundetbedste.dk.

13. Den frække

sinful-julekalender.jpg
Foto: Sinful

Foto: Sinful

Få en fræk december med Sinful Classic Julekalenderen, der indeholder alt fra sexlegetøj til blid bondage og grej til forspil. 24 dage i træk kan du udforske fantasier og mærke efter, hvad du foretrækker, ligesom du kan blive inspireret af den medfølgende folder, der giver dig tips til, hvordan julen kan forsødes med dit nye legetøj. 

Sinful Classic Julekalender kan købes hos sinful.dk og koster 795 kroner.

14. Den analoge

den analoge.jpg

Foto: Bog&Idé

I denne "Small Talk - Big Questions" adventskalender kommer du helt tæt på dine kære. Her får du 15 spørgsmål til hver søndag i december, der blandt andet handler om året, der gik, og året, der kommer. En super måde at komme hinanden ved på – uden skærme og støj fra de sociale medier.

Set hos Bog&idé til 199,95 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julegaver og Guide