Voksen-julekalender
Foto: To Øl Julekalendere er ikke kun for børn eller barnlige sjæle.

Guide: 12 julekalendere til voksne

Julekalendere behøver ikke kun at være for børn. Vi har samlet 12 bud på de bedste kalendere til voksne. Måske er der en for dig?

Hvem siger, at voksne ikke også har ret til at forkæle sig selv lidt ekstra i den søde julemåned? 

Uanset om du er vinentusiast, chokoladeglad eller typen, der holder af lidt til badeværelseshylden, er der noget for dig på denne liste, hvor vi har samlet 12 gode bud på julekalendere til voksne.     

1. Den salte 

Foto: Lakrids by Johan Bülow

Salte og søde fristelser omsvøbt i chokolade kan få næsten ethvert mundvand til at løbe. Med denne lækre julekalender kan du tælle ned til juleaften med glimtende kugler, knasende fristelser og søde chokolader. Og så er hele herligheden pakket i en bæredygtig emballage, der giver lidt ekstra julestemning til samvittigheden. 

Lakrids by Johan Bülow-julekalenderen kan købes hos lakridsbybulow.dk og koster 300 kr. 

2. Den med kosmetik

 

Foto: Lookfantastic

Gør dig klar til en festlig sæson med Lookfantastics populære julekalender, der er fyldt med lækre produkter til badeværelseshylden. I 25 omgange får du alt fra prøver til fuldstørrelse-produkter med bl.a. hårpleje, kosmetik og hudpleje, der kan sætte kulør på den kolde tid.

Lookfantastic-kalenderen kan købes hos lookfantastic.dk og koster 750 kr. 

3. Den pyntende

Foto: Mark Waldorf

Er du ikke til søde eller sprittede sager i 24 udgaver, kan du i stedet forsøde julen med lidt pænt pynt til hjemmet med Meri Meris fine krybespil. Hver dag får du en ny genstand til samlingen, som til sidst giver et flot krybespil i træ, som kan bruges år efter år. Julekalenderen fås også som tog og landsby. 

Meri Meri-julekalenderen med krybespil kan fås hos markwaldorf.dk til 249 kr. 

4. Den hyggelige

Foto: Vild med vin

Start de kolde og frostklare vintermorgener med en kop dampende varm selvforkælelse. Eksempelvis med denne fine julekalender, der indeholder 24 små, økologiske tebreve. Hvis du ønsker et sundt, men samtidig hyggeligt alternativ til de mange julegodter, er dette et godt bud.

Nu Te-julekalenderen koster 269 kr. og kan købes hos vildmedvin.dk

5. Den med koffein 

Foto: The Brew Company

Har du brug for hjælp til at komme igennem en travl december måned, kan denne julekalender, som er proppet med koffein, måske hjælpe dig. Her får du 12 pakker med Øko/Fairtrade-kaffe og 13 lære specialkaffer, så du kan starte de kolde vintermorgener med rygende varme herligheder. 

The Brew Company-julekalenderen koster 299 kroner og kan købes på brew-company.shop.

6. Den bryggede

Foto: To Øl

Her er en julekalender, du ikke vil kunne få armene ned over, hvis du er pjattet med humlede drikke. Kalenderen indeholder 24 lækre øl, der forhåbentlig vil overraske dine smagsløg og gøre din december en smule mere herlig.

To Ølekalenderen kan købes hos toolbeer.dk og koster 719 kr. 

7. Den festlige


Foto: Falkensten Vin

Hvem elsker ikke en god G&T? Med denne flotte advendtskalender kan du tyvstarte nytåret og varme op til de kommende festligheder i løbet af hele december. Julekalenderen er nemlig fyldt med 4 gin & tonic-smagsprøver i lækker, dansk kvalitet.

Gin&Tonic-julekalenderen koster 599 kr. og forhandles bl.a. hos falkenstenvin.dk

8. Den kvalitetsbevidste

Foto: Falensten Vin

Sætter du pris på smagen af god portvin, bør du prøve denne julekalender, som indeholder 24 små flasker ren nydelse. Gør de mørke decemberaftener lidt hyggeligere og glæd dig til at åbne en ny, smagfuld portvin hver dag. 

Portvins-julekalenderen koster 599 kr. og kan bl.a. købes hos falkenstenvin.dk.

9. Den personlige 

Foto: Cewe

Elsker du personlige gaver, er dette noget for dig. En fin og særlig julekalender, der pynter og bringer minder frem hele december. Hvem vil ikke gerne nyde et billede af dem, de holder af, som oven i købet gemmer på låger med chokolade?

Design din helt egen personlige chokolade-julekalender hos Cewe.dk fra 169 kr. 

10. Den luksuriøse

Foto: Yves Rocher

Lad huden funkle med årets julekalender fra Yves Rocher, der indeholder 24 små stofposer fyldt med full size-produkter. Skønheds-giganten har samlet deres absolutte bestsellere, så du kan pleje din vintertrætte hud hele julemåeden. 

Yves Rochers fine julekalender kan købes hos yves-rocher.dk og koster 699 kroner. 

11. Den med hudpleje

3395019905765_2.jpg

Foto: Decléor

Også Decléor er igen i år tilbage med deres lækre julekalender, som hjælper huden godt igennem de kolde måneder. Her får du 24 fugtgivende bestsellers lige fra masker til olier og fugtcremer, som du kan nyde hele den søde juletid. Tre af produkterne får du endda i full size. 

Decléors julekalender kan købes hos magasin.dk og koster 695 kroner. 

12. Den frække

miljø_produktside_medprodukter_deluxe.jpg

Foto: Sinful

Få en fræk december med Sinful Classic Julekalenderen, der indeholder alt fra sexlegetøj til blid bondage og grej til forspil. 24 dage i træk kan du udforske fantasier og mærke efter, hvad du foretrækker, ligesom du kan blive inspireret af den medfølgende folder, der giver dig tips til, hvordan julen kan forsødes med dit nye legetøj. 

Sinful Classic Julekalender kan købes hos sinful.dk og koster 795 kroner.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julegaver og Guide