Voksen-julekalender 2022
SPONSORERET indhold

Guide: 24 julekalendere til voksne 2022

Julekalendere behøver ikke kun at være for børn. Vi har samlet 24 bud på de bedste julekalendere til voksne. Måske er der en for dig?

Af:: Redaktionen Foto: Mark & Waldorf og The Body Shop
12. okt. 2022 | Livsstil | ALT.dk

Giv dig selv eller en du holder af en tidlig julegave i form af en julekalender for voksne.

Uanset om du er til chokolade julekalendere, vinentusiast, glad for lakrids eller typen, der holder af lidt til badeværelseshylden, er der noget for dig på denne liste, hvor vi har samlet 24 gode bud på julekalendere til voksne.   

Glædelig jul!

1. Den med Lakrids

johan bulow julekalender.jpg

Foto: Lakrids by Johan Bülow

Med denne lækre Lakrids julekalender kan du tælle ned til juleaften søde fristelser i mange forskellige smagsvarianter.

Årets Lakrids julekalender er glutenfri og findes i intet mindre end otte forskellige bundles, så der er rig mulighed for at få stillet den søde tand tilfreds. Og så indeholder hver låge endda to kugler lakrids, så den er nem at dele, hvis i er to.

Køb din Lakrids julekalender hos lakridsbybulow.dk.

2. Den med kosmetik

NYX julekalender.png

Foto: Lookfantastic

Gør dig klar til en festlig sæson med NYXs populære julekalender, der er fyldt med lækre, glitrende produkter til badeværelseshylden.

Bag de 12 låger gemmer sig en af NYX's veganske bestsellere, der stensikkert kan sætte glimmer og kulør på julen og live stemningen op, lige meget hvor du er.

NYXs julekalender kan købes hos lookfantastic.dk.

3. Den, der vrider hjernen

mark og waldoft julekalender.jpg

Foto: Mark Waldorf

Vil du gerne træne hjernen i hjerternes tid? Så se lige denne puslespilskalender, der passer til alle aldre - og. derfor også kan deles med børnene.

Hver låge indeholder et smukt, lille puslespil med julemotiv, der sætter både gang i hjernen og julestemningen.

Køb den hos markwaldorf.dk.

4. Den hyggelige

imageg2m2.png

Foto: Matas

Julen er hjerternes tid, men også hyggens tid. Start de kolde og frostklare vintermorgener med en kop dampende varm selvforkælelse. Eksempelvis med denne fine kalender fyldt med små tebreve med mange forskellige variationer i smag.

Hvis du ønsker et sundt, men samtidig hyggeligt alternativ til de mange julegodter, er dette et godt bud.

Køb den lækre julekalender med dejlig te hos matas.dk.

5. Den med koffein 

kaffe julekalender.pngFoto: Grower's Cup

Har du brug for hjælp til at komme igennem en travl december måned, kan denne julekalender, som er proppet med koffein, måske hjælpe dig. Her får du 25 gange lov til at smage kvalitetskaffe fra hele verden.

Åben blot en ny pose hver morgen, hæld vand på de håndristede hele kaffebønner og så kan du ellers nyde den lækre friskbryggede kaffe - og dertil blive klogere på alverdens kaffe med de små julefacts, der medfølger.

Growers Cup-julekalenderen kan købes på coolshop.com.

6. Brygmesterens

 

brygmesterens.jpg

Foto: Vildmedvin.dk

Her er en julekalender, som du ikke vil kunne få armene ned over, hvis du er pjattet med humlede drikke. Kalenderen indeholder 24 lækre øl, der forhåbentlig vil overraske dine smagsløg og gøre din december måned en smule mere herlig.

Øl pakkekalender kan købes på vildmedvin.dk.

7. Den festlige

gin og tonic julekalender.jpg

Foto: Smageklubben

Med denne lækre Gin & Tonic adventskalender kan du tyvstarte nytåret og varme op til de kommende festligheder i løbet af hele december. Julekalenderen er nemlig fyldt med fire økologiske gin & tonic-smagsprøver i lækker, dansk kvalitet.

Find Smageklubbens Gin & Tonic julekalender på smageklubben.dk.

8. Den kvalitetsbevidste

rom julekalender.png

Foto: Falkensten Vin

Denne rom julekalender til voksne indeholder 24 små flasker ren nydelse, som både gør de mørke decemberaftener lidt hyggeligere, men også sikrer dig mange forskellige smagsoplevelser at varme kroppen på.

Køb din rom julekalender hos falkenstenvin.dk.

9. Den personlige 

personlig billed julekalender.png

Foto: Pixum

Elsker du personlige gaver, er denne personlige chokolade julekalender noget for dig. Hvem vil ikke gerne nyde et billede af dem, de holder af - og ovenikøbet få lækre Ferrero-chokolader?

Design din helt egen personlige chokolade julekalender hos Pixum.dk.

10. Den med hudpleje

kiehls.jpg

Foto: Kiehl’s

Skønhedsgiganten Kiehl's har samlet nyheder og bestseller beauty produkter i årets fine julekalender, så du kan pleje din vintertrætte hud hele december måned (og længe derefter!) 

Køb den hos www.kiehls.dk.

11. Den med portvin

Portvinskalender-2021.png

Foto: vinfordig.dk

Fejr december måned med manér og forkæl dig selv eller en, du holder af, med 24 små flasker portvin. De kan nydes over et lækkert måltid mad eller bare gøre de mørke decemberaftener lidt hyggeligere. 

Få din portvin pakkekalender hos vinfordig.dk.

12. Den nostalgiske

 

nostalgiske.jpg

Foto: Coolstuff

Denne chokolade julekalender er fyldt med ren nostalgi og er lidt udover det sædvanlige. Miniaturemodellen forestiller Magasin anno 1933 indeholder 24 delikate chokoladetrøfler i otte forskellige varianter og forskellige smage.

Julekalenderem kan købes hos coolstuff.dk

13. Den frække

klub-venus.jpg

Foto: Klub Venus

Her er adventskaleneren til dig, der kan lide sexede overraskelser. Nu kan du i hvert fald få en fræk december med Klub Venus' adventskalender, der bl.a. holder indeholder nogle af deres bedstsælgende produkter, nogle i nye, eksklusive farver, og så er der både produkter til vulva og penis. Adventskalenderen består af fire produkter, som er pakket i en æske illustreret af Pune Abbasi.

Adventskalenderen finder du her på Klubvenus.dk

14. Den til dem, der elsker gourmet

gourmet julekalender.png

Foto: Oliviers & Co

En populær julekalender hos gourmetelskere er den fra Oliviers og Cos. Den er nemlig fyldt med hele 24 delikatesser, herunder blandt andet olivenolier, eddiker og tapenader.

Køb den lækre julekalender på oliviersogco.dk.

15. Den til selvforkælelse

the body shop julekalender.jpg

Foto: The Body Shop

Forkæl dig selv med årets kalender fra The Body Shop, som indeholder full-size af nogle af deres mest populære produkter. Når du køber denne julekalender støtter du desuden folket i Ghana med at få bedre adgang til uddannelse og sundhedsprojekter.

Kalenderen fåes i flere størrelser og kan købes på thebodyshop.dk

16. Den med gourmet vingummi 

image51146.png

Foto: wallyandwhiz.dk

Her er den perfekte julekalender til alle vingummielskere. Den er nemlig fyldt med 24 små poser med hele seks af Wally & Whiz populære gourmet vingummier og lakrids.

Køb kalenderen på wallyandwhiz.dk

17. Den poppede

popcorn julekalender.jpg

Foto: kundetbedste.dk

Er du til de poppede lækkerier, så er Joe & Seph's Gourmet Popcorn julekalender lige noget for dig. Julekalenderen byder nemlig på et spændende udvalg med hele 19 unikke smage.

Du kan købe den lækre popcorn julekalender på kundetbedste.dk. Den fåes også i vegansk udgave.

18 Den karameliserede

karameljulekalender.png

Foto: Karamelleriet

Pift din julehygge op med de søde karameller, som med garanti gør en ellers både mørk og kold december måned noget mere lys og lækker.

Du kan købe den lækre og smukke julekalender med karamel på karamelleriet.dk.

19 Den med vin

 

Vinjulekalender2021.jpeg

Foto: delikatessehuset.dk

Et glas vin om dagen siges at være sundt, ikke? Vil du leve efter dét denne jul og krydre december måned med et dagligt glas vin, så er denne julekalender til voksne lige noget for dig.

Køb den lækre julekalender med vin hos kundetbedste.com.

20. Den skummede

skumfidus julekalender.png

Foto: themallows.dk

Mallows er igen i år på banen med sin økologiske kalender, som denne gang fyldt med hele otte forskellige smagsvarianter. 

Læs mere om den på themallows.dk

21. Den med fyldt chokolade

summerbird julekalender.png

Foto: Summerbird

Skal du bare have en chokolade julekalender, så er årets julekalender fra Summerbird et godt bud. Bag de 24 flotte låger gemmer sig hele 12 forskellige varianter af deres ikoniske chokoladebarer og fyldte chokolader.

Køb deres forskellige chokolade julekalendere på www.summerbid.dk .

22. Den sukkerfri chokolade julekalender

sukkerfri-kalender_158688394.jpg

Foto: Aalborg Chokoladen

Vil du helst gå uden om sukker, men vil stadigvæk gerne have en chokolade julekalender? Så er den fra Aalborg Chokoladen lige dig.

Køb den sukkerfri chokolade julekalender på www.aalborgchokoladen.dk .

23. Den smukke DIY

smykke julekalender.png

Foto: Panduro

Vil du gerne bruge december på noget kreativt - og skabe noget som ikke alle andre har? Den lille pakkekalender gemmer hver dag på små perler og andre ting, så du kan lave dine egne smykker.

Køb den på https://panduro.com/.

24. Den pyntende

julekalender atalier k.png

Er du ikke til søde sager i 24 udgaver, kan du i stedet forsøde december måned med lidt pænt pynt til hjemmet med Atelier Ks dekorative julekalendere.

Sæt den fine julekalender på kommoden eller bordet, og lad den bidrage til julestemningen, når du hver dag åbner en ny låge, der juler julekalenderen op.

Find den på https://atelierk.dk/.

Glædelig jul!

Anbefalet til dig