Lars Løkke Rasmussen Anders Lund Madsen

Foto: Martin Bubandt Hør historien om dengang Lars Løkke fik blackout i det nyeste afsnit af Lund og Løkke.

Lars Løkke om kæmpe brandert: ”Jeg slår baghovedet, og så kan jeg ikke huske mere”

Som ung drak Lars Løkke sig så fuld i snaps, at han næste dag vågnede op i et hjem, der ikke var hans eget, og et kort øjeblik troede politikeren faktisk, at han var død, fortæller han i Talk Town podcasten ”Lund & Løkke”.

Haps, haps, haps, nu ska’ vi ha’ snaps. De fleste danskere har nok på et eller andet tidspunkt i livet befundet sig i en ordentlig snapsebrandert, der har givet grumme tømmermand dagen derpå. Det samme gælder Venstre-politikeren Lars Løkke Rasmussen.

I det nye afsnit af Talk Town podcasten ”Lund & Løkke” afslører den tidligere statsminister, at han under et VU-arrangement i sine unge dage fik alt for meget snaps. Så meget, at han kom galt afsted, fik blackout og næste dag vågnede op i et hjem, der ikke var hans eget.

De unge VU’ere holdt afskedsfrokost for en flok færinger, der havde været på besøg, og det var da, snapsen kom på bordet. På et tidspunkt går Lars Løkke ud for at slå en streg, men da han vender tilbage til bordet, slutter festen brat.

”I det jeg sætter mig ned, læner jeg mig hårdt tilbage og slår mit baghoved ind i væggen, og så kan jeg ikke huske mere. Så sluttede den frokost,” siger Lars Løkke Rasmussen i podcasten.

”Så du slår dig selv ud?,” spørger medvært Anders Lund Madsen måbende.

”Fuldstændigt! Jeg kan huske, da jeg vågner, og jeg aner ikke, hvor jeg er. Jeg ligger og mærker efter på min krop og er grundlæggende i tvivl om, hvor jeg er, og hvem jeg er.”

Venstre-politikeren er vågnet op i en seng i et kulsort rum. Han famler efter en kontakt og får tændt lyset. Forenden af værelset er en dør. Han trykker dørhåndtaget ned og går ind.

”Så er jeg i en spisestue, og alt er hvidt. Det er hvide møbler, hvidt bord, hvide vægge, hvide chatoller, og helt ærligt, jeg lyver ikke, jeg tænker: Det her er her, hvor Sankt Peter han tager imod en. Om lidt så åbner de der dobbeltdøre derovre, og så kommer han ind,” siger han og fortæller, at han oprigtigt et kort øjeblik troede, det var slut.

”Jeg troede faktisk, jeg var kommet i himlen,” siger han.

Lidt efter lidt går det dog op for den unge Lars Løkke, at han fortsat er live, og så går han ellers i gang med at lægge en plan for, hvordan han kommer derfra.

Hør, hvor Lars Løkke Rasmussen egentlig befandt sig den dag, hvordan han slap fra det mærkelige hus med den hvide stue, og hvordan han overhovedet var havnet der i podcasten Talk Town podcasten ”Lund & Løkke”.

DU KAN LYTTE TIL AFSNITTET LIGE HER

Om podcasten Lund og Løkke

Lund&Loekke
Foto: Martin Bubandt

Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen drager på tur rundt i landet for at vise hinanden - og lytterne - det Danmark, de begge er rundet af, og som former os alle sammen. Deres forhold er baseret på et spinkelt venskab fra et efterår på jurastudiet i 1983. Siden da har livet ført dem i forskellige retninger med hver deres erfaringer.

Lyt til podcasten i Talk Town her

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast og Alkohol