Mathilde Falch Hendes Verden
SPONSORERET indhold

Mathilde Falch: ”Jeg troede aldrig, jeg skulle blive forelsket i en god og stabil mand”

Efter mange års liv på kanten, fandt sanger Mathilde Falch ro og stabilitet i kærligheden til komiker Jesper Juhl.

Af: Marie Varming og Emma Fjalland Lund Foto: Sara Skytte
07. sep. 2021 | Livsstil | Hendes Verden

”Vi lå tre måneder på en sofa og kiggede på hinanden, og så spurgte han, om vi skulle giftes.”

Kun kort tid efter den dengang unge, nu Toppen af Poppen-aktuelle sanger Mathilde Falch flyttede til København, mødte hun komikeren Jesper Juhl, som hun synes var – og er – fantastisk, rolig, sød og sjov.

De to faldt på rekordtid for hinanden, og kærligheden gav hende en ny form for stabilitet, efter hun i mange år havde kæmpet med både svær anoreksi og stof- og alkoholmisbrug.

Det fortæller hun i et stort interview med Hendes Verden.

”Jeg var 20 år, men det gav mit liv så meget mening at elske ham og blive elsket. Det var os to mod verden, og han elsker også min crazyness,” fortæller hun.

”Jeg troede aldrig, jeg skulle blive forelsket i en god og stabil mand, men det gjorde jeg, og det var vildt.”

Vigtig vejleder

Efter mange års sygdom og misbrug, var det en ny, ansvarsfuld rolle, som den nyforelskede Mathilde dengang pludselig befandt sig i. Først som kæreste, så som kone og så som mor – med en karriere som sanger og sangskriver ved siden af.

”I en periode havde jeg nok idylliseret det med at være ung og leve på kanten, have et misbrug og aldrig føle ansvar, men nu skulle jeg finde ud af at være kreativ og samtidig være en god mor og en god kone.”

Både hun og kærligheden har vokset sig større og stærkere med de nye store roller, og hun ser i dag også sin mand som den vigtigste vejleder i sit liv.

”Da vi blev gift for ni år siden, var vi så nyforelskede, at det var det, vi fejrede. Hvis vi blev gift i dag, ville det være en mere moden og testet kærlighed, vi fejrede.”

Læs resten af interviewet med Mathilde Falch i denne uges Hendes Verden. Her fortæller hun meget mere om, hvordan det som barn var at have en kendt far, da hun som teenager var dødeligt syg med anoreksi og om sin deltagelse i Toppen af Poppen.

Anbefalet til dig