Mikkel Gregers Jensen plejer som model sin krop, men om søndagen spiser han alt, hvad han kan komme i nærheden af.
Foto: www.marconvanrijt.com Mikkel Gregers Jensens udseende har fået ham langt ud over stepperne i den internationale modebranche.

”I weekenden står jeg op 15 min. før min kæreste, så jeg kan kysse hende”

Topmodellen Mikkel Gregers Jensens festtøj består typisk af en hoodie og en cap - men det gør vel heller ikke noget, når man har Medina ved armen?

Indtil videre har vi hørt om designeren Anine Bings chillede L.A.-weekend Julie Zangenbergs hang til stramme små kjoler, når hun fester lørdag aften, og modellen Mathilde Gøhlers afslappede kæreste-søndage. Nu skal vi høre, hvad Medinas hunk af en kæreste, Mikkel Gregers Jensen, bruger sin weekend på.

Han har fået hele horden af kæresten, Medinas, fans, de såkaldte "Medivas", i ryggen. Men 23-årige Mikkel Gregers Jensen har som model markeret sig godt og grundigt på egen hånd på den internationale modescene med kampagner for bl.a. Trussardi, Hugo Boss og Calvin Klein og forsider på bl.a. Vogue Hommes Japan. Og så har han samarbejdet med det danske mærke Won Hundred om en kollektion. Og vi forstår godt hans succes: Med de brede kindben, store blå øjne og skandinaviske udseende, er han vores tids svar på en moderne adonis. Og så er hans hår et helt kapitel for sig... suk.

LÆS OGSÅ: Derfor falder du for bad boys

Privat danner han som sagt par med sangerinden Medina, hvis kalender er ligeså stormfuld som Mikkel Gregers Jensens med konstante rejser tværs over kloden. Men hvad prioriterer Mikkel Gregers Jensen at lave, når det endelig er weekend?

Hvornår står du normalt op?
- I hverdagen prøver jeg at undgå at sove for længe. Det er dog meget sjældent, at det lykkes for mig. I weekenden står jeg op 15 min. før min kæreste, så jeg kan kysse hende, sige jeg elsker hende og lave morgenmad til hende.

Hvordan gør du dig klar til en tur i byen?
- Knepper min kæreste, tager min hoodie og min cap på og så af sted.

Hvad lover du altid dig selv at gøre i weekenden, som du aldrig får gjort?
- Intet.

Hvilken guilty pleasure har du i weekenden?
- Pga. mit arbejde er der oftest ikke den store forskel på weekend og hverdag. Dog er søndag oftest min ¨cheat-day¨, så der spiser jeg alt, hvad jeg har lyst til: Bestiller burger, spiser slik og drikker varm kakao. Jeg elsker at chille og slappe af om søndagen.

Har du en hobby, du dyrker i weekenden?
- Ikke rigtigt. Men det ender som regel med, at jeg ikke kan lade være med at træne, selv hvis jeg har tømmermænd. Can't help it.

LÆS OGSÅ: Sisse Sejr Nørgaard om at blive gravid ved et tilfælde

Hvis du skal feste igennem er det så fredag eller lørdag?
- Føler faktisk, at det oftest er en ugedag, og ikke i weekenden, de sjoveste ting sker.

Hvad har du typisk på, når du hænger ud derhjemme i weekenden?
- Sweat pants og en hoodie.

Hvad har du typisk på, når du skal i byen?
- For det meste det samme, som når jeg chiller derhjemme, men måske med en læderjakke. Jeg dresser mig sjældent op for at tage ud, for jeg føler mig bare bedst tilpas, når jeg er dressed low key med en cap. Jeg er dog ikke bange for at gå i læderbukser eller lignende ting, som de fleste danske mænd ville have det svært med. Der er ret få brands, som jeg synes om pt., så jeg er oftest kun klædt i Haider Ackermann, Saint Laurent, Dior eller Rick Owens.

Hjemmehygge eller bytur?
- Begge dele kan være fantastisk. Normalt vil jeg nok sige hjemmehygge, men den helt rigtige bytur slår jo alt.

Hvad er det bedste ved weekenden?
- At mine venner har fri fra skole og jobs.

Hvad glæder du dig mest til i den kommende weekend?
- Jeg ved ikke helt endnu, om jeg skal til Jylland og slappe af med min kære kæreste og veninde, eller om jeg skal til Paris. Uanset hvad, bliver det i hvert fald en skide god weekend!

LÆS OGSÅ: "Kære dagbog... jeg var fuld og havde ingen modstandskraft"

LÆS OGSÅ: Hvornår er det okay at slå op med en veninde?

LÆS OGSÅ: "Vi kommer ind i en rolle, og så fører vi den rolle videre"

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur