Nukâka Coster-Waldau retter kritik: ”Jeg må indrømme, at det har overrasket mig en del”

Foto: Janus Nielsen "Jeg prøver som de fleste at være et godt eksempel, specielt for mine børn og ungdommen i det hele taget", skriver Vild med dans-deltager Nukâka Coster-Waldau bl.a. på sin Instagram-profil.

”Jeg må indrømme, at det har overrasket mig en del”

Vild med dans-deltager Nukâka Coster-Waldau er forundret over den hårde tone på de sociale medier, skriver hun bl.a. på Instagram.

Voksne mennesker har et ansvar for at tale pænt til hinanden og give plads til forskellighed.

Derfor er det problematisk, at tonen ofte bliver så hård – særligt på de sociale medier.

Det er budskabet fra Vild med dans-deltager Nukâka Coster-Waldau, der skriver følgende på sin Instagram-profil:

”Det, jeg gang på gang bider mærke i, er tonen. Jeg prøver som de fleste at være et godt eksempel, specielt for mine børn og ungdommen i det hele taget; det ansvar synes jeg, at vi som voksne mennesker har, og det, som jeg ser og har set som en af mine fornemmeste opgaver, er og har været bl.a. at få mine børn og mennesker omkring mig til at føle sig ”ikke forkert”, så jeg er absolut også fortaler for venlighed og den gode tone og rummelighed, OGSÅ på de sociale medier”, skriver hun blandt andet og tilføjer:

”Må indrømme, at det har overrasket mig en del på min korte rejse som nydanser i et ellers skønt program, der hedder Vild med dans, at den gode tone ofte bliver mistet mange gange specielt på de sociale medier.”

Nukâka Coster-Waldau er ikke den eneste Vild med dans-deltager, der har kommenteret tonen på de sociale medier. Sidste år forlod kokken Umut Sakarya programmet, fordi kommentarerne var blevet for grove:

”Jeg har lært, at man skal sige fra, når noget bliver for meget, og jeg er ved at knække over nu. Alt det hate, der er kommet på de sociale medier gennem hele sæsonen, er blevet endnu vildere”, siger Umut Sakarya, sagde han dengang til TV 2.

Læs også: Nukâka Coster-Waldau om sin hemmelighed: Jeg har tænkt over, om det er værd at fortælle…

Fik kritik for hæle

Sidste fredag dansede Nukâka Coster-Waldau og dansepartneren Silas Holst en tango, hvor Silas Holst var iført stiletter, og Nukâka var iført en smoking. Det faldt ikke i ubetinget god jord ved dommerbordet, hvor det blandt andet blev diskuteret, om udtrykket var ”klædeligt” eller ej.

Det fik efterfølgende Silas Holst til at rette kritik mod dommerne på sin egen Instagram-profil:

”Egentlig ærgerligt at der overhovedet skal snakkes om, (hvorvidt, red.) det er klædeligt eller ej, mærkeligt eller ej, grænseoverskridende eller ej, at en mand kan danse i høje hæle. For det er det da overhovedet ikke!!! Man må da være lige, som man vil. Især i 2020 - tænker jeg da. Men der er folk måske forskellige? Vi får nok brug for en hel del af jeres hjælp her til aften kære venner!!”, skrev han blandt andet sidste fredag.

Nukâka Coster-Waldau tilsluttede sig også opfordringen til, at man skal have plads til at være og se ud, lige som man vil:

”Jeg er ligesom Silas også stor fortaler for frihed til forskellighed og frihed til at være den, du er, forestil dig hvor kedelig, verden ville være, hvis vi alle var ens; vi farver alle hverdagen for nogen med vores eksistens på den ene eller den anden måde. OG ligeså vigtig er frihed til at have din egen smag. Vi faldt absolut ikke i alles smag i går, og det kan og skal man absolut heller ikke, så no hard feelings af den grund,” uddybede hun på sin Instagram-profil

Du kan se Vild med dans hver fredag kl. 20 på TV 2 og på TV 2 Play.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte