Kylie Jenner og nyt hachtag
Foto: Kylie Jenner

Kylie Jenner og nyt hachtag

Nyt hashtag spreder sig på de sociale medier

Er du eller din veninde allerede hoppet med på den?

En ny og naturlig tendens
På de sociale medier og i det offentlige rum bliver den perfekte fitness-selfie i disse tider udfordret af en ny tendens: Kvinder der viser deres naturlige former og usminkede ansigter frem. En af dem der for nyligt har sat skub i trenden er realitystjernen Kylie Jenner. På Instagram er Kylie Jenner, der er kendt fra det populære reality show "Keeping Up With The Kardashians", begyndt at poste selfies, hvor hendes fregner ikke længere er dækket med makeup. Det har muligvis været med til, at flere nu er begyndt at poste billeder med hashtagget freethefreckles – på dansk: slip fregnerne fri.

Se billederne med #freethefreckles nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ:

Død over de perfekte billeder
Det er ikke første gang, at Eurowoman har bragt nyheden om, at de naturlige billeder vinder frem på de sociale medier. For nyligt bragte vi historien om Fitness-bloggeren Tiffany Brien, der havde postet billeder af sin mave på Facebook med et vigtigt budskab: Hun ville gøre op med de stramme flade maver, der oversvømmer de sociale medier. Derfor delte Tiffany Brien to billeder af sin mave – det ene billede tog hun om morgenen, hvor maven er flad. Det andet tog hun lige før sengetid, hvor maven er oppustet. Forskellen i billederne skulle illustrere, at ingen er "perfekt". Det samme budskab havde en amerikansk fitnessblogger ved navn Kelsey Wells. Hun viste på egen krop, hvorfor ekstra kilo på badevægten kan være en sund ting.

Det er ikke kun i udlandet, at der er blevet varslet død over de perfekte billeder på de sociale medier. Herhjemme gik TV-vært Camilla Nørgaard for nyligt til kamp mod de retoucherede billeder ved at dele et billede af sig selv før og efter, hun havde brugt en filter-app. Ligeledes har vores klummeskribent Katrine Blauenfeldt delt afklædte billeder af sig selv med budskabet om, at vi skal slippe skammen.

#freethefreckles

👀

Et billede slået op af King Kylie (@kyliejenner) den 13. Aug 2016 kl. 9:49 PDT

 

#FreeTheFreckles! 💕

Et billede slået op af Hazeir ✨ (@hazi_smile) den 13. Aug 2016 kl. 1:40 PDT

 

#freethefreckles 😏✌🏼️

Et billede slået op af Alondra Vilella (@__vilella) den 13. Aug 2016 kl. 1:16 PDT

 

Trying to embrace the dot to dot on my face #freethefreckles

Et billede slået op af Amy bland (@amy_blandx) den 14. Aug 2016 kl. 5:46 PDT

 

Today is a no make-up day #freethefreckles #beingabuminthesun

Et billede slået op af Eloise Phillips (@eloise_phillips93) den 12. Aug 2016 kl. 8:21 PDT

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur og Sociale medier