Sanne Salomonsen
SPONSORERET indhold

Sanne Salomonsen har sin egen opskrift på et lykkeligt kærlighedsliv

På en natursmuk lystgård i Nordsjælland har Sanne Salomonsen fundet sit fristed. Her bor hun alene sammen med sine tre hunde. Livet er nemmere sådan, siger hun. Men det betyder ikke, at der aldrig er en mand inde i billedet. Det fortæller hun blandt andet om i denne uges ALT for damerne.

Af: Marie-Louise Truelsen Foto: Elona Sjøgren
03. jan. 2018 | Livsstil | ALT for damerne

– Altså, folk synes sikkert, jeg er sindssyg, fordi jeg går så meget op i mine hunde, og jeg ved også godt, at jeg nok er langt ude, når jeg f.eks. har frysesæd fra min gamle amerikanske golden retriever, så jeg en dag kan få en hvalp fra ham. Men jeg hygger mig sådan med de hunde, og de er måske også grunden til, at jeg ikke har det store behov for at få mig en kæreste. Jeg nyder at have en livslang romance med mig selv, og derudover må jeg bare sige: Vil du have et lykkeligt kærlighedsliv, skal du leve dit liv med dine hunde, ha, ha.

Jeg læste ellers i et interview i sommer, at du har en partner...?

– Ja, ja, ja, haha... men ikke nogen fast. Jeg har truffet en beslutning om at leve alene, og den beslutning handler også om, at jeg vil have et privatliv. Under min sygdom lærte jeg på den hårde måde, hvor vigtigt det er for mig. Og derfor zipp...

Hun laver en bevægelse, der viser, at hun lyner munden.

– Altså, du er nødt til at rejse efter mig, hvis du vil se, hvem jeg er sammen med. Jeg rejser nemlig væk, når jeg skal se en. Det foregår ikke i mit hjem. Og jeg siger intet om det. Hvis jeg siger noget, er det løgn. Nu er det længe siden, for jeg gider ikke bruge kræfter på det, men jeg har fyret en løgnehistorie af, som jeg syntes var enormt sjov. Ingen aner, det er en løgn.

Skal vi så ikke fortælle det nu?

– Ha ha...

Kom nu?

– Det var på et tidspunkt, hvor jeg blev træt af at få spørgsmålet: "Har du fået dig en kæreste?". Så jeg sagde: "Okay, jeg HAR en, jeg ser. Han bor i New York, han er amerikaner, han er rødblond, han er forretningsmand, han hedder Cooper Sullivan, og jeg elsker ham af hele mit hjerte".

Hun holder en kunstpause.

– Det var min amerikanske golden retriever.

Hun slår en rå latter op og kaster sit lange hår bagover på ægte Sanne-manér.

Hvorfor er det nemmere at bo alene?

– Livet er bare lettere. Jeg skal ikke diskutere med nogen. Jeg gider ikke noget bøvl i min dagligdag. Jeg hører til den slags moderne kvinder, der har valgt at leve alene. Og jeg har det s-u-p-e-r fedt. Jeg vælger til, når jeg vil være sammen med nogen. Og prioriterer det, når det er. At leve i et forhold kræver, at man prioriterer det højt. Min begrænsning har altid været, at jeg har prioriteret musikken, min selvudvikling og min søn højest. Og det har skabt problemer. I dag prioriterer jeg familien, og der er ikke plads til en mand i hverdagen. Lige nu. Men med årene finder man så ud af, hvordan man alligevel kan få den del af livet – med en mand – til at fungere og eksistere, og her har jeg da været meget glad for, at jeg rejser så meget, som jeg gør.

Hun griner højt igen.

– Der er så mange vidunderlige hoteller rundt omkring i Danmark og Sverige og hele verden, hvor man kan have en fest!

Læs resten af det store interview med Sanne Salomonsen i denne uges ALT for damerne, som er på gaden i morgen. Her fortæller hun mere om, hvordan det er at være farmor, grunden til at hun takkede ja til at være dommer i X-factor, selvom hun ikke er et konkurrencemenneske, og hvorfor hun synes, vi skal stoppe med at tale om den blodprop, hun fik for godt 12 år siden, der lammede hende i hele venstre side.

 

Anbefalet til dig