-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Biscotti med tørrede frugter
Biscotti betyder helt bogstaveligt bagt to gange, og den lille hårde kage har helt sikkert stået bag mangen en knækket tand i tidens løb. Utilnærmeligheden er dog samtidig kagens helt store charme, og så smager den forrygende til en kop te.
40-45 stk.
Ingredienser
- 250 g hvedemel
- 250 g rørsukker
- 1 tsk bagepulver
- Korn af 1 stang vanilje
- 2 æg
- 100 g tørrede blå-, kirse- og tranebær
- 75 g ristede, afskallede hasselnøddekerner
- Reven skal af 1 ubehandlet appelsin
- Pensling: 1 sammenpisket æg
Sådan gør du:
- Bland mel, sukker, bagepulver og vaniljekorn. Tilsæt æggene, bland det hele godt med de tørrede bær samt ristede hasselnøddekerner og appelsinskal.
- Form dejen til 2 lange stænger, ca. 5 cm brede og 2 cm høje. Læg dem på en plade med bagepapir, pensl stængerne med æg og bag dem derefter i 20 minutter ved 180°.
- Lad stængerne køle lidt af, inden de skæres i tynde skiver på skrå og bages endnu engang ved 150° i ca. 20 minutter, til de er hårde og sprøde. Lad kagerne afkøle helt, før de lægges i dåse.
- RISTEDE HASSELNØDDEKERNER: Rist nødderne på en tør, varm pande, til de bliver mørke, og skallen begynder at løsne sig. Afkøl nødderne og gnid skallen af – nøddesmagen er fantastisk.
- Energi pr. stk.: 70 kcal, fedt 19%, protein 8%, kulhydrat 73%