-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Fromage med havtorn og hvid chokolade
Kombinationen af sød hvid chokolade og den friske og syrlige havtorn passer perfekt sammen i denne lækre dessert.
6 personer
Ingredienser
- 250 g havtorn fra frost eller skiver af friske rabarber
- ½ dl vand
- 100 g sukker
- 4 blade husblas
- 200 g hvid chokolade
- 4 æggeblommer
- 1½ spsk. sukker
- 3 dl piskefløde
- hakkede usaltede pistacienødder eller høvlet hvid chokolade
Sådan gør du
- Kog havtorn op i vandet. Lad dem simre ca. 5 min. under låg. Kom sukkeret i, og varm op under omrøring, til sukkeret er opløst. Blend massen, og pres den gennem en si.
- Udblød husblassen (se bokstekst).
- Hak chokoladen fint. Kom havtornpuréen i en gryde, og giv det et kort opkog. Tag gryden fra varmen.
- Tag husblassen op af vandet, og smelt den i den varme blanding. Rør chokoladen i.
- Køl blandingen af ca. 30 min. Rør undervejs.
- Pisk æggeblommer og sukker sammen. Rør havtornblandingen i.
- Pisk fløden til skum, og vend den i, lad evt. blandingen være tofarvet, ved ikke at røre den helt jævnt sammen.
- Kom fromagen i glas eller i en større skål. Lad fromagen stivne i køleskab ca. 4 timer.
- Pynt med hakkede pistacienødder.