-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Jomfruhummer med tomatsalsa og brøndkarse
4
Ingredienser
- 1 kg jomfruhummere
- 1 bundt brøndkarse
- Salsa
- 4 tomater, finthakket
- 1 rød peberfrugt, finthakket
- ½ chili, finthakket
- 2 fed hvidløg
- 5 spsk olivenolie
- 2 spsk sherryeddikke
- havsalt
- peber
Sådan laver du jomfruhummer
- Lav en salsa af tomat, peberfrugt og chili. Pres hvidløgsfeddene, og bland dem sammen med olie og eddike i salsaen. Smag til med salt og peber, og stil den til side, mens du griller jomfruhummerne. De skal steges i lidt olie i 3-4 minutter på en grillpande.
- Pynt dem med brøndkarse og servér dem med det samme. Når du dypper de grillede jomfruhummere i salsaen, vil du måske høre englene synge...
- Tip:
- Sådan fjerner du skjoldet:
- Du kan vente og pille skjoldet af jomfruhummerne, efter du har grillet dem, men du kan også gøre det inden ved at bruge en køkkensaks til at klippe skjoldet op på ryggen eller siden af jomfruhummeren. Fjern den sorte tarmstreng, inden du griller det fine, hvide kød.