-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Nemme kokosmakroner: Få Trine Hahnemanns lækre opskrift
Kokosmakroner eller kokostoppe er den nemmeste kager, du kan bage. Og så smager de vidunderligt. Her får du en skøn - og nem opskrift:
20 stk. kokosmakroner
Total:40 minutter
Arbejdstid:10 minutter
Ingredienser
Kokosmakroner
- 250 g sukker
- 250 g kokosmel
- 4 æggehvider
- 100 g god mørk chokolade, mindst 60% kakao, finthakket
Sådan bager du kokosmakroner
- Forvarm ovnen til 160 grader/varmluft.
- Bland sukker og kokosmel i en skål. Pisk æggehviderne stive i en anden skål, og vend dem derefter i kokosblandingen.
- Brug en spiseske til at sætte toppe af dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Spids dem lidt til i toppen. Bag dem i 8-10 minutter, og lad dem derefter køle af på en bagerist.
- Smelt chokoladen i en skål, der tåler varme, over en gryde med småkogende vand. Skålen må ikke røre vandet. Dyp bunden på hver makron i chokoladen.
- Læg dem på et rent stykke bagepapir, til chokoladen er stivnet. De kan holde sig i 2-3 uger i en lufttæt beholder.